Arkadaşlar 29 Temmuz'dan önce Windows 10 rezerve uyarısı çıktı ama ben rezerve etmedim. Bilgisayarıma baktığımda Windows etkinleştirildi diyor ve altında xxxxx-OEM-xxxxx tarzı bir ürün anahtarı var. Ben bu ürün anahtarı ile Windows 10'u lisanslayabilecek miyim ? @JaroxJamaica , @samet67671 , @er36po@Recep Baltaş Yardımcı olursanız çok sevinirim
O programı biliyorum ama elimdeki ürün anahtarı ile yapılıyor mu bilmek istiyorum. Bir bilen var mı arkadaşlar Oem ürün anahtarı ile lisanslanıyor mu ?
@Elassar arkadaşım ben bu soruyu MS Community de sormuştum bana önce yükseltme yapmamı bilgisayarımın donanım bilgilerinin denetleneceğini sonra da temiz kurulum ile olabileceğini söylemişlerdi. Bir dene istersen olursa bana da söylersen sevinirim.
@Elassar kardeşim benim de kafam çok karışık diye bugün az önce buna benzer bir soru sordum bana sadece indireceğimiz ISO dosyalarıyla yükseltme yapmamızı temiz kurulum için başka ISO dosyalarının çıkacağını söylediler. Ama yine de siz bilirsiniz ben söyleyim de