MrClutchh Megapat Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 12 Eylül 2019 #1 ISO yansımasını Technopat üzerinden mediafire linkinden indirdim, USB'yi Rufus ile UEFI olarak hazırladım. Ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2019
ISO yansımasını Technopat üzerinden mediafire linkinden indirdim, USB'yi Rufus ile UEFI olarak hazırladım. Ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum.
2 261538 Gigapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 12 Eylül 2019 #2 Birçok nedeni olabilir. USB belleğe tekrar yazdırmayı deneyin, dosyalar hasar almış olabilir. Farklı bir USB portuna takıp deneyin. Farklı bir belleğiniz var ise onun ile kurulum yapmayı deneyin. İndirdiğiniz dosyanın SHA1 değerini de kontrol etmeyi unutmayın. Denedikten sonra tekrar yazın.
Birçok nedeni olabilir. USB belleğe tekrar yazdırmayı deneyin, dosyalar hasar almış olabilir. Farklı bir USB portuna takıp deneyin. Farklı bir belleğiniz var ise onun ile kurulum yapmayı deneyin. İndirdiğiniz dosyanın SHA1 değerini de kontrol etmeyi unutmayın. Denedikten sonra tekrar yazın.
Mehmet Emin Türk Decapat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 12 12 Eylül 2019 #3 Usb tekrar boot edip deneyin olmaz ise bilgisayarın sata kablosunun yerlerini değiştirin.
MrClutchh Megapat Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 12 Eylül 2019 #4 SHA1 değeri uyuştu, port değiştirdim farklılık göstermedi, farklı USB'ye yazdım sorunsuzca çalıştı teşekkürler.
SHA1 değeri uyuştu, port değiştirdim farklılık göstermedi, farklı USB'ye yazdım sorunsuzca çalıştı teşekkürler.