Windows 10 offline ISO nereden bulunur?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
💻 | i5-12450H | RTX4050 | 32GB | 1TB |
Meslek
IT Stajyeri
Microsoft doğrudan "Windows 10" offline ISO'yu net şekilde vermiyor. Media Creation Tool indirtmeye çalışıyor. Offline ISO 1 saattir arıyorum bulamadım, nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft doğrudan "Windows 10" offline ISO'yu net şekilde vermiyor. Media Creation Tool indirtmeye çalışıyor. Offline ISO 1 saattir arıyorum bulamadım, nereden bulabilirim?

Offline ISO dediğiniz formattan sonra Microsoft Hesabı istemeyen mi, yoksa direkt normal ISO dosyası mı?
direkt iso

Teşekkürler ama microsoftun resmi bir arşivinde felan yokmu hiç. Buralardan indirmek istemiyorum. Şirket içerisinde aktif olarak kullanıcam virüs riski taşımamalı.

Denedim ve ISO'ya kadar geldim. Siz indirirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

direkt iso

Teşekkürler ama microsoftun resmi bir arşivinde felan yokmu hiç. Buralardan indirmek istemiyorum. Şirket içerisinde aktif olarak kullanıcam virüs riski taşımamalı.
Media Creation Tool'u indirip çalıştırın.
Sadece ISO dosyası da bu araçla indirilebiliyor.
Şimdi denedim. İndirilebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı