Windows 10 ognitorenks nedir?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, demin Windows 10 ognitorenks denk geldim tam olarak ne işe yarıyor?

Hocam modlu Windows. Gereksiz özellikler kapatılarak eski bilgisayarlar ve oyuncular için geliştirildi. Türk malı.

Hocam modlu Windows. Gereksiz özellikler kapatılarak eski bilgisayarlar ve oyuncular için geliştirildi. Türk malı.

Hocam açıkçası atlas OS gibi bir şey mi tam anlamıyorum bu işlerden kusura bakmayın.

Hocam açıkçası atlas OS gibi bir şey mi tam anlamıyorum bu işlerden kusura bakmayın.

Peki indirilir mi sizce çok büyük bir hızlanma yaratır mı?

Peki indirilir mi sizce çok büyük bir hızlanma yaratır mı?

Ne kusuru hocam işimiz.

Benim de eski bir laptopum var yüklemeyi düşünüyorum. Hızlanma yapabilir ama sisteme göre değişebilir bence.

Ne kusuru hocam işimiz.

Benim de eski bir laptopum var yüklemeyi düşünüyorum. Hızlanma yapabilir ama sisteme göre değişebilir bence.

Hocam bir sıkıntı çıkarmaz değil mi? En son buradan PC hızlandırmak için bazı şeyler uygulamıştım mavi ekran vermişti PC formatlamak zorunda kalmıştım

Hocam bir sıkıntı çıkarmaz değil mi? En son buradan PC hızlandırmak için bazı şeyler uygulamıştım mavi ekran vermişti PC formatlamak zorunda kalmıştım

Hocam deneyin sevmez iseniz orijinal Windows'a dönersiniz.

Sorunsuz, daha az kaynak tüketen, güvenli bir düzenlenmiş Windows'dur, üzerinde kaliteli çalışılmış.

Deneyeceğim şimdi bir sıkıntı yaşamam umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…