M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, demin Windows 10 ognitorenks denk geldim tam olarak ne işe yarıyor?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #2 Hocam modlu Windows. Gereksiz özellikler kapatılarak eski bilgisayarlar ve oyuncular için geliştirildi. Türk malı.
Hocam modlu Windows. Gereksiz özellikler kapatılarak eski bilgisayarlar ve oyuncular için geliştirildi. Türk malı.
4 448794 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 9 5 Mart 2023 #3 M3HM3TY dedi: Arkadaşlar merhaba, demin Windows 10 ognitorenks denk geldim tam olarak ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Düzenlenmiş hızlandırılmış Windows sürümü.
M3HM3TY dedi: Arkadaşlar merhaba, demin Windows 10 ognitorenks denk geldim tam olarak ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Düzenlenmiş hızlandırılmış Windows sürümü.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #4 Kullanıcı311 dedi: Hocam modlu Windows. Gereksiz özellikler kapatılarak eski bilgisayarlar ve oyuncular için geliştirildi. Türk malı. Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası atlas OS gibi bir şey mi tam anlamıyorum bu işlerden kusura bakmayın. M3HM3TY dedi: Hocam açıkçası atlas OS gibi bir şey mi tam anlamıyorum bu işlerden kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Peki indirilir mi sizce çok büyük bir hızlanma yaratır mı?
Kullanıcı311 dedi: Hocam modlu Windows. Gereksiz özellikler kapatılarak eski bilgisayarlar ve oyuncular için geliştirildi. Türk malı. Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası atlas OS gibi bir şey mi tam anlamıyorum bu işlerden kusura bakmayın. M3HM3TY dedi: Hocam açıkçası atlas OS gibi bir şey mi tam anlamıyorum bu işlerden kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Peki indirilir mi sizce çok büyük bir hızlanma yaratır mı?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #5 M3HM3TY dedi: Hocam açıkçası atlas OS gibi bir şey mi tam anlamıyorum bu işlerden kusura bakmayın. Peki indirilir mi sizce çok büyük bir hızlanma yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Ne kusuru hocam işimiz. Benim de eski bir laptopum var yüklemeyi düşünüyorum. Hızlanma yapabilir ama sisteme göre değişebilir bence.
M3HM3TY dedi: Hocam açıkçası atlas OS gibi bir şey mi tam anlamıyorum bu işlerden kusura bakmayın. Peki indirilir mi sizce çok büyük bir hızlanma yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Ne kusuru hocam işimiz. Benim de eski bir laptopum var yüklemeyi düşünüyorum. Hızlanma yapabilir ama sisteme göre değişebilir bence.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #6 Kullanıcı311 dedi: Ne kusuru hocam işimiz. Benim de eski bir laptopum var yüklemeyi düşünüyorum. Hızlanma yapabilir ama sisteme göre değişebilir bence. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sıkıntı çıkarmaz değil mi? En son buradan PC hızlandırmak için bazı şeyler uygulamıştım mavi ekran vermişti PC formatlamak zorunda kalmıştım
Kullanıcı311 dedi: Ne kusuru hocam işimiz. Benim de eski bir laptopum var yüklemeyi düşünüyorum. Hızlanma yapabilir ama sisteme göre değişebilir bence. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sıkıntı çıkarmaz değil mi? En son buradan PC hızlandırmak için bazı şeyler uygulamıştım mavi ekran vermişti PC formatlamak zorunda kalmıştım
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #7 M3HM3TY dedi: Hocam bir sıkıntı çıkarmaz değil mi? En son buradan PC hızlandırmak için bazı şeyler uygulamıştım mavi ekran vermişti PC formatlamak zorunda kalmıştım Genişletmek için tıkla... Hocam deneyin sevmez iseniz orijinal Windows'a dönersiniz.
M3HM3TY dedi: Hocam bir sıkıntı çıkarmaz değil mi? En son buradan PC hızlandırmak için bazı şeyler uygulamıştım mavi ekran vermişti PC formatlamak zorunda kalmıştım Genişletmek için tıkla... Hocam deneyin sevmez iseniz orijinal Windows'a dönersiniz.
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #8 Sorunsuz, daha az kaynak tüketen, güvenli bir düzenlenmiş Windows'dur, üzerinde kaliteli çalışılmış.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #9 irsuya dedi: Sorunsuz, daha az kaynak tüketen, güvenli bir düzenlenmiş Windows'dur, üzerinde kaliteli çalışılmış. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemim imzada yazıyor. Yüklemeli miyim ben?
irsuya dedi: Sorunsuz, daha az kaynak tüketen, güvenli bir düzenlenmiş Windows'dur, üzerinde kaliteli çalışılmış. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemim imzada yazıyor. Yüklemeli miyim ben?
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #10 Deneyeceğim şimdi bir sıkıntı yaşamam umarım.