Windows 10 olay görüntüleyicisi

• Konuyu başlatan GORGU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.149

GORGU

Hectopat
Öncelikle herkese iyi, sağlıklı ve huzurlu günler dilerim. Bugün merak edip açtığım olay görüntüleyicisinde birçok hata ile karşılaştım. Son 7 gün içerisinde 1132 hata alırken, birçok kez mavi ekran hatalarıyla karşılaştım. Windows olay görüntüleyicisindeki en çok hataları şu şekilde sıraladım:
olay kimliği kaynak adı hata sayısı
1-)10005 distributedcom 816
2-)69 appmodel-runtime 98
3-)121 devicesetupmanager 61
4-)10 appmodel-state 33
5-)7001 servicecontrol Manager 25
6-)2 kernel-eventracing 16
7-)6008 eventlog 10
Bu hataları son 7 gün içerisinde hata sayısı 10 ve üzerinde olanlara göre sıraladım. Bu hatalar dışında 30 tane daha hata var ve en fazla hata gösteren hatanın sayısı 9. Bu hataları nasıl çözebilirim?

2 aydır mavi ekran hataları alıyorum. 2 kez temiz kurulum yaptım ama temiz kurulum yaparken bile mavi ekran hataları aldım. Donanımsal testler yapıldı bir sorun çıkmadı. Bu gün 4 kez mavi ekran daha aldım. Olay görüntüleyicisine baktığım zaman yukarıda ilk sırada belirttiğim olay kimliği 10005 kaynak adı DistributedCOM olan kaynak bugün15:43:35 de başlayıp 16:24:17 saatleri arasında toplam 848 defa daha hata vererek son 7 gün içerisindeki hata sayısı 1664'e çıktı. Malesef temiz kurulum da çözüm değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı