Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, ben Ryzen 3 2200G işlemci kullanıyorum. Ekran kartım RX 570 ve olay görüntüleyicimde çok fazla hata var. Eskiden oyun oynarken WattMan hatası veriyordu, artık vermiyor.
Olay Kimlikleri aynı olandan sadece 1 tane aldım. @Recep Baltaş Direk nasıl atacağımı bulamadım bende internetden bulduğum dosya yükleme sitesine attım. @Recep Baltaş kaç gündür bekliyorum yardım edebilir misiniz?
Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni seçin: Şimdi soldan Windows Günlükleri, sonra da Uygulama sekmesine girin: Bir sonraki aşamada sağdan Günlüğü Temizle... deyin ve gelen pencereden de Temizle seçeneğini seçin. Şimdi çöken uygulamayı tekrar çalıştırın. Uygulama...
@Recep Baltaş dediğiniz gibi yaptım fakat yeniledikten sonra hemen 150-200 tane hata geliyor. Bunların çoğu farklı hatalar. Resimdeki gibi bir dosya oluşturdum acaba böyle bir dosya yollasam bir işinizi görüyor mu yoksa siz de boş bir dosya olarak mı görünüyor ?
Efendim ben 2K 270 Hz monitör, 5900X, 3090 ROG, 1200W ROG PSU, ROG Ryujin 2 360 AiO, 16x2 32 GB 3600 CL14 royal RAM, 980Pro 1+1 M.2 SSD, Lian Li EVO kasa, X13 Infinity 120'li sisteme sahibim. Cinebench, fumark, AIDA64, fumark, Memtest86 gibi çoğu test programında sonuçlar normal ve sorunsuz çıktı, test sırasında herhangi bir sorun arıza kapanma vs meydana gelmedi, Windows 10 Pro, BIOS, sürücüler vs her şey güncel. Oyunlarda(cyberpyunk2077- cmw3- Fortnite- Horizon Zero Dawn- Dying Light 1-2- Rainbow Six: Siege) yaklaşık 40 dakika 1 saat oynadıktan sonra bilgisayar sebepsiz yere kendini kapatıyor herhangi bir hata kodu arıza veya anakartta arıza ışığı veya kodu belirmiyor. Oyunlarda değişkenlik gösterse de Max GPU sıcaklığım 71 derece ve CPU sıcaklığım 70 dereceyi geçmiyor, sıvı soğutucu pompası çalışıyor ve borularda ki sıvı akışını hissedebiliyorum, PSU 12v, 5v, 3v, çıkışlarım vs de normal gözüküyor. Windows 11 - Windows 10 vs oyunlarda yüksek düşük DLSS açık kapalı vs. denedim lakin sorun devam ediyor bunu neden yapar bilginiz var mı acaba? Denemem gereken ekstra bir şey varsa yardımcı olursanız çok sevinirim efendim.