Windows 10 onarılamıyor

Volacy

Femtopat
Daha fazla  
Ben dün akşam saatlerinde bilgisayarım yaklaşık 1 haftadır oyunlarda döndüğü için sıfırlamak istedim, daha sonra 78 de kaldı. Ben de kapadım sonra gece yattım, kapayıp sonra onarım ekranı geldi. Onarilamadi dedi. Sıfırla dedim, 1 de takılı kaldı. Bu sefer dosyalarımı koru diyerek sıfırladım, Windows'u bulutla indir dedim yavaş yavaş yükleniyor. Eğer yine takılırsa ne yapmam gerek?

Format USB'si hazırlamış mıydınız önceden?
Hayir herhangi bir bilgim veya deneyimim yok
Tabii olurum bazen çıkarsam kusura bakmayın
USB var mı boş kullanmadığın bir de PCdeki her şey silinecek.
Windows duracaksa sadece kendi yüklediğim uygulamalar silinecekse sıkıntı yok. Ve boş flash sanırım tamamen boş yok

Hayir herhangi bir bilgim veya deneyimim yok.

Windows duracaksa sadece kendi yüklediğim uygulamalar silinecekse sıkıntı yok. Ve boş flash sanırım tamamen boş yok.

Windows da bütün resimler videolar programşar silinecek baştan söyleyeyim boş USB yoksa başka bir yöntem var videodan atayım.

Windows da bütün resimler videolar programşar silinecek baştan söyleyeyim boş USB yoksa başka bir yöntem var videodan atayım.
Vallahi şu an yavaş yavaş biseyler indiriyor ama eğer olmazsa yine buraya yazarım o şekilde olabilir ya da direk videoyu da atabilirsiniz zahmet olmiyacaksa kesin bir çözümse eğer

Vallahi şu an yavaş yavaş biseyler indiriyor ama eğer olmazsa yine buraya yazarım o şekilde olabilir ya da direk videoyu da atabilirsiniz zahmet olmiyacaksa kesin bir çözümse eğer.

Ben yaptım kesin olarak sıfırladı.

Hayir herhangi bir bilgim veya deneyimim yok.

Windows duracaksa sadece kendi yüklediğim uygulamalar silinecekse sıkıntı yok. Ve boş flash sanırım tamamen boş yok.

Önerim kanka bilgisayarın varsa yanında en az 1 tane format USB'si bulundur kanka o bulut indirme internet hızına bağlı ne kadar internetin hızlıysa o kadar hızlı sürer sen bekle hiç dokunma bilgisayarına bende de öyle olmuştu.
Ben yaptım kesin olarak sıfırladı.

Dostum USB'nin içi boşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…