T TavukAdam19 Picopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #12 462002 dedi: @Volacy Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video hocam kolay gelsin umarım sizde de olur. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara Windows'a giremiyor arkadaş sen dokunma buluttan indirsin o
462002 dedi: @Volacy Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video hocam kolay gelsin umarım sizde de olur. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara Windows'a giremiyor arkadaş sen dokunma buluttan indirsin o
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 18 Aralık 2021 #13 TavukAdam19 dedi: Önerim kanka bilgisayarın varsa yanında en az 1 tane format USB'si bulundur kanka o bulut indirme internet hızına bağlı ne kadar internetin hızlıysa o kadar hızlı sürer sen bekle hiç dokunma bilgisayarına bende de öyle olmuştu. Dostum USB'nin içi boşmuş Genişletmek için tıkla... İçinde bir şeyler varmış ama usb li daha sağlıklı
TavukAdam19 dedi: Önerim kanka bilgisayarın varsa yanında en az 1 tane format USB'si bulundur kanka o bulut indirme internet hızına bağlı ne kadar internetin hızlıysa o kadar hızlı sürer sen bekle hiç dokunma bilgisayarına bende de öyle olmuştu. Dostum USB'nin içi boşmuş Genişletmek için tıkla... İçinde bir şeyler varmış ama usb li daha sağlıklı
V Volacy Femtopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #14 462002 dedi: Ben yaptım kesin olarak sıfırladı. Genişletmek için tıkla... O zaman ben bir bakayım eğer olursa yada olmazsa tekrar sizi bilgilendireyim 462002 dedi: @Volacy Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video hocam kolay gelsin umarım sizde de olur. Genişletmek için tıkla... Eyw hocam teşekkürler umarım buna bile gerek kalmadan olur eğer olmaz ise yapacağım çok teşekkür ederim şimdiden
462002 dedi: Ben yaptım kesin olarak sıfırladı. Genişletmek için tıkla... O zaman ben bir bakayım eğer olursa yada olmazsa tekrar sizi bilgilendireyim 462002 dedi: @Volacy Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video hocam kolay gelsin umarım sizde de olur. Genişletmek için tıkla... Eyw hocam teşekkürler umarım buna bile gerek kalmadan olur eğer olmaz ise yapacağım çok teşekkür ederim şimdiden
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 18 Aralık 2021 #15 TavukAdam19 dedi: Bilgisayara Windows'a giremiyor arkadaş sen dokunma buluttan indirsin o Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışım. Volacy dedi: O zaman ben bir bakayım eğer olursa ya da olmazsa tekrar sizi bilgilendireyim. Eyvallah hocam teşekkürler umarım buna bile gerek kalmadan olur eğer olmaz ise yapacağım çok teşekkür ederim şimdiden. Genişletmek için tıkla... Umarım olur kolay gelsin.
TavukAdam19 dedi: Bilgisayara Windows'a giremiyor arkadaş sen dokunma buluttan indirsin o Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışım. Volacy dedi: O zaman ben bir bakayım eğer olursa ya da olmazsa tekrar sizi bilgilendireyim. Eyvallah hocam teşekkürler umarım buna bile gerek kalmadan olur eğer olmaz ise yapacağım çok teşekkür ederim şimdiden. Genişletmek için tıkla... Umarım olur kolay gelsin.
T TavukAdam19 Picopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #16 Volacy dedi: O zaman ben bir bakayım eğer olursa ya da olmazsa tekrar sizi bilgilendireyim. Genişletmek için tıkla... Tamam bayağı uzun sürebilir o ISO'yu indirecek kuracak hafızanı biçimlendirecek ama PC sıfır gibi olacak. 462002 dedi: Yanlış anlamışım. Umarım olur kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Dostum sıkıntı değil. @Volacy sen beni dinle ve bekle videoyu yapamazsın zaten Windows'a giremiyorsun.
Volacy dedi: O zaman ben bir bakayım eğer olursa ya da olmazsa tekrar sizi bilgilendireyim. Genişletmek için tıkla... Tamam bayağı uzun sürebilir o ISO'yu indirecek kuracak hafızanı biçimlendirecek ama PC sıfır gibi olacak. 462002 dedi: Yanlış anlamışım. Umarım olur kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Dostum sıkıntı değil. @Volacy sen beni dinle ve bekle videoyu yapamazsın zaten Windows'a giremiyorsun.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 18 Aralık 2021 #17 TavukAdam19 dedi: Tamam bayağı uzun sürebilir o ISO'yu indirecek kuracak hafızanı biçimlendirecek ama PC sıfır gibi olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam ISO ile kurmak daha sağlıklı.
TavukAdam19 dedi: Tamam bayağı uzun sürebilir o ISO'yu indirecek kuracak hafızanı biçimlendirecek ama PC sıfır gibi olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam ISO ile kurmak daha sağlıklı.
V Volacy Femtopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #18 462002 dedi: Yanlış anlamışım. Umarım olur kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Söyle de bişey var ama brnim bilgisayarimin direk ekranına gelemiyorum ekran açılmıyor sadece mavi olan onarım sıfırlanın olduğu ekran açılıyor
462002 dedi: Yanlış anlamışım. Umarım olur kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Söyle de bişey var ama brnim bilgisayarimin direk ekranına gelemiyorum ekran açılmıyor sadece mavi olan onarım sıfırlanın olduğu ekran açılıyor
T TavukAdam19 Picopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #19 462002 dedi: Hocam ISO ile kurmak daha sağlıklı. Genişletmek için tıkla... Evet ama arkadaş Windows açılmadığı için bir şey yapamıyor bende en az 2 tane var USB içinde ise Windows var yedekten tutmak gerek.
462002 dedi: Hocam ISO ile kurmak daha sağlıklı. Genişletmek için tıkla... Evet ama arkadaş Windows açılmadığı için bir şey yapamıyor bende en az 2 tane var USB içinde ise Windows var yedekten tutmak gerek.
V Volacy Femtopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #20 TavukAdam19 dedi: Tamam bayağı uzun sürebilir o ISO'yu indirecek kuracak hafızanı biçimlendirecek ama PC sıfır gibi olacak. Dostum sıkıntı değil. @Volacy sen beni dinle ve bekle videoyu yapamazsın zaten Windows'a giremiyorsun. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek olmaz ise peki
TavukAdam19 dedi: Tamam bayağı uzun sürebilir o ISO'yu indirecek kuracak hafızanı biçimlendirecek ama PC sıfır gibi olacak. Dostum sıkıntı değil. @Volacy sen beni dinle ve bekle videoyu yapamazsın zaten Windows'a giremiyorsun. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek olmaz ise peki