Windows 10 Onarılmıyor

rahmi159

Hectopat
Bilgisayarım birden dondu reset atmak zorunda kaldım. Açılırken 0xc00000f hatası verdi Windows'u onarın diye fakat USB ile onarmaya çalıştığımda da onaramıyorum hata veriyor 0xc00000225 hatası USB ile ile Windows kurulum sayfası gelmiyor ayrıca bilgisayarda güvenli mod seçeneğide yok 1TB'lık oyun var bir sürü dosyam var onları toplamak 1 ayıma mâl olur kurtarma şansım var mıdır format bile atamıyorum komut menüsünden diski silsem anca öyle olur sanırım ama kurtarma taraftarıyım internette ne kadar şey varsa denedim faydası olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer sorun başıma gelmişti. Eğer RAM'in birden fazlaysa bir tanesini çıkarıp tekrar dene. Eğer yine hata veriyorsa diğerini çıkar tekrar dene. RAM'lerinden biri dosyaları okumuyor olabilir. Ben sorunu böyle çözmüştüm.

Aynı sorun bende de oldu bilgisayarı alırken verdikleri ürün kurtarma CD'si ile sıfırlamak zorunda kaldım CD varsa denemelisin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı