Çözüldü Windows 10 Onarma ekranında kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Henüz önerileri deneme imkanım olmadı ama ekte paylaştığım gorselde bir terslik var mıdır? SSD'nın yanında windows boot manager yazmıyordu sanırım önceden.
20190804_050455.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, benim boot menümde bir sorun var olabilir mi. Boot legacy vs yazıyor izlediğim her videoda bende yok. Vs vs.
Alakası yok, legacy farklı bir şey onunla işin yok şu an. Sürücü veya ROM uyumsuzluğundan kaynaklanıyor o hata, dün de söyledim sana. Varsa anakartının BIOS 10 destekli sürümünü yükle. Onu düzeltemeyip format atıcaksın. Tekrar o ekran gelecek. Neden inat ediyorsun bu kadar?

Alakası yok, legacy farklı bir şey onunla işin yok şu an. Sürücü veya ROM uyumsuzluğundan kaynaklanıyor o hata, dün de söyledim sana. Varsa anakartının BIOS 10 destekli sürümünü yükle. Onu düzeltemeyip format atıcaksın. Tekrar o ekran gelecek. Neden inat ediyorsun bu kadar?
Nasıl yükleyeceğim açılmadan:)

Diski bicimlendirmeden format attım, Windows.old içerisinde bir çok dokümanım geri geldi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı