Windows 10 Online Oyuna Girince İnternet Gitme Sorunu

Kaan Artı

Kilopat
Merhaba Sevgili Forum Üyeleri;
Bu hatayı 2 haftadır yaşıyorum. Arkadaşımla TS3 veya Skype ile konuşuyorum ve oyuna giriyorum. Oyuna girince arkadaşımın sesi de gidiyor, oyundaki bağlantım da kopuyor. Bilgisayarı 2 kere sıfırladım ama nafile. Tüm driverlar güncel. Halen aynı sorun. Tuhaf olan şey bu. Herhangi bir oyunu açıyorum ve servere giriyorum. Servere girince 1 - 2 saniye sonra bağlantı kopuyor. Ama ALT + TAB yapıp oyunu aşağıya aldığımda oyunda konuşan oyuncuların sesi geliyor. Silah sesleri geliyor. Ama oyunu tekrar ALT + TAB yapınca bağlantı kopuyor. 9 Aralık'ta Win 10 yeni güncelleme gelicek diyorlar? Düzelir diyorlar? Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?

NoT - Windows 10 kullanıyorum ve Wifi üzerinden bağlanıyorum.

Merhaba, anladığım kadarıyla bilgisayarınızın internet bağlantısı değil oyundaki bağlantınız kopuyor. Böyle bir durumda modem konfigürasyonunuz, internet güvenlik yazılımı veya oyun yazılımı sorun çıkarıyor olabilir. Öncelikle modeminizi fabrika ayarlarına getirip (tabii gerekli bilgilerinizi not edin) deneyebilirsiniz.

Driver programı ile güncelledim ama halen aynı. Ve hocam oyuna girdiğimde bilgisayardaki tüm bağlantı kopuyor. Ama oyunu ALT + TAB yapınca Wifi bağlantısının normal olduğunu ve 2 saniye sonra arkadaşlarımın ve oyunun sesinin geldiğini duyuyorum. Ama oyun açık iken Steam'in internetine bile giremiyorum yani bilgisayardaki tüm bağlantım gitmiş oluyor. Ama Telefondan yada başka bilgisayardan internete girebiliyoum

Steam yazılımından kaynaklanıyor olabilir kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. Spesifik olmayan şeylerde aklımıza gelen mantıklı şeyleri uygulamaktan başka çare yok.

Ek: Aklıma gelen başka çözümler; güç seçeneğinizi "yüksek performans" yapın. Kablosuz bağdaştırıcı ayarlarınızda "Power Saving Mode" varsa "maximum performance" yapın. Aygıt yöneticisinde kablosuz ağ bağdaştırıcınızın güç yönetimi'nde "güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın" seçeneğinin işaretini kaldırın.

Ya hemşerim adam sana diyor ki bilgisayardan kaynaklı sen halen Steam'dan kaynaklı buradan kaynaklı. Bende de aynı sorun var, TS3 kullanıyorum ya da discrod hatta Google'yı açık bir sorun yok, oyuna gidince internet gidiyor masaüstüne dönünce düzeliyor.

Aynı sorun bende de var ya yardım edin (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…