Samet007 Hectopat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2016 #1 Isletim sistemim windows 10. Oracle wirtualbox kullanmam gerekiyor. Program simgesine cift tikliyorum/enterliyorum fakat hic bir islem olmuyor açılma felan hiç birşey değişiklik olmuyor açılmıyor program. Hata bile almiyorum.
Isletim sistemim windows 10. Oracle wirtualbox kullanmam gerekiyor. Program simgesine cift tikliyorum/enterliyorum fakat hic bir islem olmuyor açılma felan hiç birşey değişiklik olmuyor açılmıyor program. Hata bile almiyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Mart 2016 #2 Kurulum dosyası hatalı olabilir. Buradan güncel sürümü indirin: Downloads – Oracle VM VirtualBox
hepserkan Hectopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2017 #3 MF dedi: Kurulum dosyası hatalı olabilir. Buradan güncel sürümü indirin: Downloads – Oracle VM VirtualBox Genişletmek için tıkla... Evet genymotionla gelen bozuk kurulmuştu sanırım. burdan yeniden indirip kurdum. hiç bi ayar yapmadan çalıştı. Sağol.
MF dedi: Kurulum dosyası hatalı olabilir. Buradan güncel sürümü indirin: Downloads – Oracle VM VirtualBox Genişletmek için tıkla... Evet genymotionla gelen bozuk kurulmuştu sanırım. burdan yeniden indirip kurdum. hiç bi ayar yapmadan çalıştı. Sağol.
Mert Ahmet UYMAZ Femtopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #4 Güncel sürümü indir: Downloads – Oracle VM VirtualBox www.virtualbox.org Son düzenleme: 24 Şubat 2022