tugaycyr Hectopat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #61 İlerleme oluyor ama şimdi fark ettim kardo. Muhtemelen sıkıntısız bitecek ama bakalım serverlar yoğun yani hata veresi normal. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2015
İlerleme oluyor ama şimdi fark ettim kardo. Muhtemelen sıkıntısız bitecek ama bakalım serverlar yoğun yani hata veresi normal.
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #62 tugaycyr dedi: ilerleme oluyor ama şimdi fark ettim kardo. Muhtemelen sıkıntısız bitecek ama bakalım serverlar yoğun yani hata veresi normal. Genişletmek için tıkla... Bitince buraya yaz ona göre bende baştan yaparım olmazsa.
tugaycyr dedi: ilerleme oluyor ama şimdi fark ettim kardo. Muhtemelen sıkıntısız bitecek ama bakalım serverlar yoğun yani hata veresi normal. Genişletmek için tıkla... Bitince buraya yaz ona göre bende baştan yaparım olmazsa.
Radaloa Megapat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 761 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Mühendisi 29 Temmuz 2015 #63 Windows 10 Buradan indiriyorum. Sorun çıkmadı hala.
tugaycyr Hectopat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #64 Aynen hata verdi kardeşim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2015
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #65 tugaycyr dedi: aynen hata verdi kardeşim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlat sonra biraz bekle. C'deki Windows_BT dosyası bende 6GB oldu herhalde arka planda indiriyor. Onu bekliyorum şimdi.
tugaycyr dedi: aynen hata verdi kardeşim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlat sonra biraz bekle. C'deki Windows_BT dosyası bende 6GB oldu herhalde arka planda indiriyor. Onu bekliyorum şimdi.