Keremstein Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2016 #1 Arkadaşlar internet yavaş olduğu için, bilgisayarı açık bırakıp gidiyorum oyunlar iniyor. Fakat sistem kendi kendini 30 dk içinde kapatıyor oyunun inmesi 10 saat falan, bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?
Arkadaşlar internet yavaş olduğu için, bilgisayarı açık bırakıp gidiyorum oyunlar iniyor. Fakat sistem kendi kendini 30 dk içinde kapatıyor oyunun inmesi 10 saat falan, bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?
S sefabt2 Hectopat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2016 #2 Uyku moduna geciyor olabilir mi ? eğer uyku modu acıksa uyku modunu kapat
Keremstein Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2016 #3 Silinen üye dedi: Uyku moduna geciyor olabilir mi ? eğer uyku modu acıksa uyku modunu kapat Genişletmek için tıkla... aynen uyku moduna geçiyor.
Silinen üye dedi: Uyku moduna geciyor olabilir mi ? eğer uyku modu acıksa uyku modunu kapat Genişletmek için tıkla... aynen uyku moduna geçiyor.
S sefabt2 Hectopat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2016 #4 Uyku modunu güc seceneklerinden kapatın sorununuz düzelecektir diye tahmin ediyorum
Keremstein Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2016 #5 Silinen üye dedi: Uyku moduna geciyor olabilir mi ? eğer uyku modu acıksa uyku modunu kapat Genişletmek için tıkla... teşekkürler söylediğin için kapattım
Silinen üye dedi: Uyku moduna geciyor olabilir mi ? eğer uyku modu acıksa uyku modunu kapat Genişletmek için tıkla... teşekkürler söylediğin için kapattım