4 458447 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 659 Makaleler 1 26 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar ben 2 saatten fazla oynamak istemiyorum 2 saati geçince otomatik olarak uyaran bir program söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021
Arkadaşlar ben 2 saatten fazla oynamak istemiyorum 2 saati geçince otomatik olarak uyaran bir program söyler misiniz?
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 26 Mayıs 2021 #2 Windows 10 alarmlar ve saat.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.997 Çözümler 73 Yer İstanbul 26 Mayıs 2021 #3 Telefondan veya bilgisayardan alarm kurun.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Mayıs 2021 #4 Telefonda 2 saat sonraya kuracağın bir alarm ya da 2 saat süre ile kuracağın bir kronometre bu işi görecektir. Akıllı bileklik/saat kullanıyorsan onda da yapabilirsin.
Telefonda 2 saat sonraya kuracağın bir alarm ya da 2 saat süre ile kuracağın bir kronometre bu işi görecektir. Akıllı bileklik/saat kullanıyorsan onda da yapabilirsin.
Kirrik67 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 864 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #5 xDarkLyne dedi: Windows 10 alarmlar ve saat. Genişletmek için tıkla... Doğru . Ayarlayın ve o gıcık sesiyle siz kapatana kadar ötsün.
xDarkLyne dedi: Windows 10 alarmlar ve saat. Genişletmek için tıkla... Doğru . Ayarlayın ve o gıcık sesiyle siz kapatana kadar ötsün.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 26 Mayıs 2021 #6 Kirrik67 dedi: Doğru . Ayarlayın ve o gıcık sesiyle siz kapatana kadar ötsün. Genişletmek için tıkla... Arkadaş uyarsın demiş. Sen burada boş mesaj kasmak için mesaj yazıyorsun. evet ötecek uyarsın demeyecekti o zaman.
Kirrik67 dedi: Doğru . Ayarlayın ve o gıcık sesiyle siz kapatana kadar ötsün. Genişletmek için tıkla... Arkadaş uyarsın demiş. Sen burada boş mesaj kasmak için mesaj yazıyorsun. evet ötecek uyarsın demeyecekti o zaman.
Kirrik67 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 864 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #7 xDarkLyne dedi: Arkadaş uyarsın demiş. Sen burada boş mesaj kasmak için mesaj yazıyorsun. evet ötecek uyarsın demeyecekti o zaman. Genişletmek için tıkla... Dediğinize katıldığım için yazmıştım oysaki. Kapatmazsanız durmuyor anlamında yazdım onu.
xDarkLyne dedi: Arkadaş uyarsın demiş. Sen burada boş mesaj kasmak için mesaj yazıyorsun. evet ötecek uyarsın demeyecekti o zaman. Genişletmek için tıkla... Dediğinize katıldığım için yazmıştım oysaki. Kapatmazsanız durmuyor anlamında yazdım onu.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 26 Mayıs 2021 #8 Kirrik67 dedi: Dediğinize katıldığım için yazmıştım oysaki. Genişletmek için tıkla... Mesajıma neden gülücük tepkisi verdin o zaman? Ayrıca katıldığını düşünmüyorum gıcık ses ötsün dediğin için.
Kirrik67 dedi: Dediğinize katıldığım için yazmıştım oysaki. Genişletmek için tıkla... Mesajıma neden gülücük tepkisi verdin o zaman? Ayrıca katıldığını düşünmüyorum gıcık ses ötsün dediğin için.
Kirrik67 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 864 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #9 xDarkLyne dedi: Mesajıma neden gülücük tepkisi verdin o zaman? Ayrıca katıldığını düşünmüyorum gıcık ses ötsün dediğin için. Genişletmek için tıkla... Uğraşamayacağım kusura bakmayın benim hatam size reaksiyon attığım için.
xDarkLyne dedi: Mesajıma neden gülücük tepkisi verdin o zaman? Ayrıca katıldığını düşünmüyorum gıcık ses ötsün dediğin için. Genişletmek için tıkla... Uğraşamayacağım kusura bakmayın benim hatam size reaksiyon attığım için.