blaxs Kilopat Katılım 28 Şubat 2018 Mesajlar 121 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2019 #1 Bilgisayarı açtığımda Otomatik Onarıma Hazırlanıyor yazısı çıkıyor. Yaklaşık 1 saat bekledim ve ekran simsiyah oldu. Sorun ve çözüm nedir?
Bilgisayarı açtığımda Otomatik Onarıma Hazırlanıyor yazısı çıkıyor. Yaklaşık 1 saat bekledim ve ekran simsiyah oldu. Sorun ve çözüm nedir?
Blecade Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 937 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2019 #2 Aynı sorunu yaşıyorum. Çözebildiniz mi?
blaxs Kilopat Katılım 28 Şubat 2018 Mesajlar 121 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2019 #3 Windows 10 DVD si varsa siyah ekran geldiğinde DVD yi takın otomatik onarım ekranı gelecektir oradan sorun gidere basın ve ardından bilgisayarınızı yenileyine tıklayın. Son düzenleme: 8 Haziran 2019
Windows 10 DVD si varsa siyah ekran geldiğinde DVD yi takın otomatik onarım ekranı gelecektir oradan sorun gidere basın ve ardından bilgisayarınızı yenileyine tıklayın.
Blecade Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 937 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2019 #4 Dostum galiba benim HDD bozuldu. Çünkü format falan da atamıyorum USB belleği taktığımda da siyah ekran oluyor. Teşekkürler yine de.
Dostum galiba benim HDD bozuldu. Çünkü format falan da atamıyorum USB belleği taktığımda da siyah ekran oluyor. Teşekkürler yine de.
blaxs Kilopat Katılım 28 Şubat 2018 Mesajlar 121 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2019 #5 Evet HDD bozulmuş olabilir.