kutkusencn Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Muğla Datça Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ağustos 2021 #1 Windows 10 otomatik sistem geri yükleme noktası nasıl oluşturulur? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2021
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 12 Ağustos 2021 #2 Gelişmiş sistem ayarları<Sistem koruması< Windows'un kurulu olduğu diski seçin. Yapılandır'a basın. Daha sonra oluştura basın.
Gelişmiş sistem ayarları<Sistem koruması< Windows'un kurulu olduğu diski seçin. Yapılandır'a basın. Daha sonra oluştura basın.
kutkusencn Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Muğla Datça Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ağustos 2021 #3 Falsey dedi: Gelişmiş sistem ayarları<Sistem koruması< Windows'un kurulu olduğu diski seçin. Eki Görüntüle 1135914 Yapılandır'a basın. Eki Görüntüle 1135916 Daha sonra oluştura basın. Genişletmek için tıkla... Hocam cevap için teşekkür ederim. Ama ben otamatik bir şekilde yapmasını istiyorum.
Falsey dedi: Gelişmiş sistem ayarları<Sistem koruması< Windows'un kurulu olduğu diski seçin. Eki Görüntüle 1135914 Yapılandır'a basın. Eki Görüntüle 1135916 Daha sonra oluştura basın. Genişletmek için tıkla... Hocam cevap için teşekkür ederim. Ama ben otamatik bir şekilde yapmasını istiyorum.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 12 Ağustos 2021 #4 kutkusencn dedi: Hocam cevap için teşekkür ederim. Ama ben otamatik bir şekilde yapmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam onu yapınca orada hep kalıyor. Otomatik derken anlamadım?
kutkusencn dedi: Hocam cevap için teşekkür ederim. Ama ben otamatik bir şekilde yapmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam onu yapınca orada hep kalıyor. Otomatik derken anlamadım?
kutkusencn Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Muğla Datça Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ağustos 2021 #5 Falsey dedi: Hocam onu yapınca orada hep kalıyor. Otomatik derken anlamadım? Genişletmek için tıkla... Her gün belirli bir zamanda bilgisayarın kendisi benim hiçbir şey yapmamın gerek olmadığı şekilde...
Falsey dedi: Hocam onu yapınca orada hep kalıyor. Otomatik derken anlamadım? Genişletmek için tıkla... Her gün belirli bir zamanda bilgisayarın kendisi benim hiçbir şey yapmamın gerek olmadığı şekilde...
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 13 Ağustos 2021 #6 kutkusencn dedi: Her gün belirli bir zamanda bilgisayarın kendisi benim hiçbir şey yapmamın gerek olmadığı şekilde... Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir program bilmiyorum ama elle yapmanız en sağlıklısıdır.
kutkusencn dedi: Her gün belirli bir zamanda bilgisayarın kendisi benim hiçbir şey yapmamın gerek olmadığı şekilde... Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir program bilmiyorum ama elle yapmanız en sağlıklısıdır.
kutkusencn Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Muğla Datça Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ağustos 2021 #7 Falsey dedi: Hocam öyle bir program bilmiyorum ama elle yapmanız en sağlıklısıdır. Genişletmek için tıkla... Elle nasıl yaparım?
Falsey dedi: Hocam öyle bir program bilmiyorum ama elle yapmanız en sağlıklısıdır. Genişletmek için tıkla... Elle nasıl yaparım?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 13 Ağustos 2021 #8 kutkusencn dedi: Elle nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Yukarı anlattığım gibi.