system.can Hectopat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2016 #1 Dizüstü bilgisayarıma temiz bir kurulum yaptıktan sonra her zamanki gibi güç seçeneklerinden otomatik uyku moduna almasını kapattım fakat hala otomatik olarak uyku moduna alıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2016
Dizüstü bilgisayarıma temiz bir kurulum yaptıktan sonra her zamanki gibi güç seçeneklerinden otomatik uyku moduna almasını kapattım fakat hala otomatik olarak uyku moduna alıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2016 #2 Dizüstü marka model nedir? BIOS ve sürücüler güncel mi? Windows'u nereden indirdiniz? Bu sorun ne yaptıktan sonra ve ne zaman oluştu?
Dizüstü marka model nedir? BIOS ve sürücüler güncel mi? Windows'u nereden indirdiniz? Bu sorun ne yaptıktan sonra ve ne zaman oluştu?
system.can Hectopat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #3 Hocam çözdüm bir şekilde teşekkürler.