3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 13 Eylül 2020 #1 Merhabalar demin bilgisayarımı açtım ve karşıma Oturum Açma diye bir arka plan ile bir ekran çıktı. Yukarı kaydırdığımda ekran kararıyor ama fişi çekip taktım ve düzeldi. Sizce virüs ya da arıza olabilir mi?
Merhabalar demin bilgisayarımı açtım ve karşıma Oturum Açma diye bir arka plan ile bir ekran çıktı. Yukarı kaydırdığımda ekran kararıyor ama fişi çekip taktım ve düzeldi. Sizce virüs ya da arıza olabilir mi?
koTrimaksazol Decapat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #2 windows arada oturum açma hataları veriyor. Düzelmezse troubleshooting yapabilirsiniz.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Nisan 2021 #3 koTrimaksazol dedi: windows arada oturum açma hataları veriyor. Düzelmezse troubleshooting yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam konu çok eski, öyle birşey olup olmadığını bile hatırlamıyorum.
koTrimaksazol dedi: windows arada oturum açma hataları veriyor. Düzelmezse troubleshooting yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam konu çok eski, öyle birşey olup olmadığını bile hatırlamıyorum.