Windows 10 oturum açma ekranında çok fazla duruyor

ahennal

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Dünya
RAM
8
SSD veya HDD modeli
wdc wd10ears-00y5b1
İşlemci
İ7-620M
Merhabalar dostlar. Windows 10 kullanıcısıyım ama daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. Windows açılınca oturum açma ekranında minimum 3 dakika bekliyorum önceden böyle değildi. Format atmak istemiyorum başka çözümünüz var mı? Varsa yazarsanız sevinirim. (HDD kullanıyorum ama önceden daha çabuk açılıyordu.)

Başlangıç uygulamaları ayarlama yaptınız mi MSConfig ayarları virus de olabilir Malwarebytes indirin taratin Windows'un önbelleği çalıştırması uzun sürmesi nedenleri.

@ahennal hocam merhabalar. HDD kullandığınız için zamana içinde sistemde yavaşlama normal geliyor bana. Bütçeniz varsa işinizi görecek bir SSD almanızı tavsiye ediyorum. Her türlü hız ve faydasını görürsünüz. Ben yine de aşağıya link bırakıyorum sistemi hızlandırmak için yapılması gerekenler diye. Denemek isteyebilirsiniz. Belki sorununuza çözüm olur. İyi sosyaller.

Windows 10 Hızlandırma için 15 Yöntem.

3 Adımda Windows 10 Açılış Hızlandırma Yöntemi, Programsız! - TeknoHall - Yeni Nesil Teknoloji Çözüm Rehberi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…