X XKnifer Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 75 3 Nisan 2022 #1 Windows 10 bilgisayarımı güncellemelerini denetledi hepsini yaptım yarın oldu uyku modundaydi. Oturum açamıyorum. Tuşa basmıyor her açılışta bir kere basıyor biraz bekleyin deyip basa atıyor.
Windows 10 bilgisayarımı güncellemelerini denetledi hepsini yaptım yarın oldu uyku modundaydi. Oturum açamıyorum. Tuşa basmıyor her açılışta bir kere basıyor biraz bekleyin deyip basa atıyor.
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 3 Nisan 2022 #2 Klavyeyi çıkar tak klavyeyi dene bir çalişiyor mu?
X XKnifer Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 75 3 Nisan 2022 #3 CYBER SHADOW dedi: Klavyeyi çıkar tak klavyeyi dene bir çalişiyor mu? Genişletmek için tıkla... Denedim alakası yok hocam güncellemeden sonra oldu
CYBER SHADOW dedi: Klavyeyi çıkar tak klavyeyi dene bir çalişiyor mu? Genişletmek için tıkla... Denedim alakası yok hocam güncellemeden sonra oldu