EnesEfe2K Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 130 Çözümler 1 9 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar bilgisayarı her açtığımda şifre girmek istemiyorum. Windows 10'un eski sürümlerinde şifreyi kaldırmıştım ama artık yapamıyorum. Benden kaynaklı mı yoksa artık izin vermiyorlar mı anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2021
Arkadaşlar bilgisayarı her açtığımda şifre girmek istemiyorum. Windows 10'un eski sürümlerinde şifreyi kaldırmıştım ama artık yapamıyorum. Benden kaynaklı mı yoksa artık izin vermiyorlar mı anlamadım.
Sreax Decapat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #2 Youtube'dan videolarına bakabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS EnesEfe2K Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 130 Çözümler 1 9 Ağustos 2021 #3 Yerel hesaptan oturum açma seçeneğini açında halloldu. Biraz boş bir konu oldu ama kusura bakmayın artık. Ayarlar>Hesaplar>Bilgileriniz Artı 0 Eksi
Yerel hesaptan oturum açma seçeneğini açında halloldu. Biraz boş bir konu oldu ama kusura bakmayın artık. Ayarlar>Hesaplar>Bilgileriniz