Y yurtalan1 Hectopat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 27 6 Aralık 2020 #11 Q u a L i t y dedi: Aramayı kayıt defteri değilde başka bir yerde yapıyor olabilir misiniz? Arama yaptığınız yeri görsel olarak paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla...
Q u a L i t y dedi: Aramayı kayıt defteri değilde başka bir yerde yapıyor olabilir misiniz? Arama yaptığınız yeri görsel olarak paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla...
Q u a L i t y Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 254 Çözümler 4 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #12 yurtalan1 dedi: Eki Görüntüle 767394 Genişletmek için tıkla... İlginç yani dediğim gibi bu sorunla bir çok kez karşılaştım size anlattığım şekilde çözdüm.
yurtalan1 dedi: Eki Görüntüle 767394 Genişletmek için tıkla... İlginç yani dediğim gibi bu sorunla bir çok kez karşılaştım size anlattığım şekilde çözdüm.
Y yurtalan1 Hectopat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 27 6 Aralık 2020 #13 Q u a L i t y dedi: İlginç yani dediğim gibi bu sorunla bir çok kez karşılaştım size anlattığım şekilde çözdüm. Genişletmek için tıkla... Tekrar windows 7 mi geçsem bilemedim ki
Q u a L i t y dedi: İlginç yani dediğim gibi bu sorunla bir çok kez karşılaştım size anlattığım şekilde çözdüm. Genişletmek için tıkla... Tekrar windows 7 mi geçsem bilemedim ki
Q u a L i t y Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 254 Çözümler 4 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #14 yurtalan1 dedi: Tekrar windows 7 mi geçsem bilemedim ki Genişletmek için tıkla... Windows 7'nin desteği bitti biliyorsunuz. Dilerseniz size önerim Windows 8.1'e geçebilirsiniz. Siz benim Windows 7 kullandığama bakmayın bu eski sistemim yeni sistemimin RAM'leri henüz kargodan gelmedi.
yurtalan1 dedi: Tekrar windows 7 mi geçsem bilemedim ki Genişletmek için tıkla... Windows 7'nin desteği bitti biliyorsunuz. Dilerseniz size önerim Windows 8.1'e geçebilirsiniz. Siz benim Windows 7 kullandığama bakmayın bu eski sistemim yeni sistemimin RAM'leri henüz kargodan gelmedi.