EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 791 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 Selamünaleyküm. Ben bilgisayarımı sıfırladıktan ilk önce oturum ismi Casper Nirvana'ydı. Birkaç oturum hatası oluştu, çözdüm o sorunu. Sonra baktığımda oturum ismi Casper.DESKTOP-S40OS5E.000 olmuş. Sebebi nedir, nasıl eski haline geri getirebilirim?
Selamünaleyküm. Ben bilgisayarımı sıfırladıktan ilk önce oturum ismi Casper Nirvana'ydı. Birkaç oturum hatası oluştu, çözdüm o sorunu. Sonra baktığımda oturum ismi Casper.DESKTOP-S40OS5E.000 olmuş. Sebebi nedir, nasıl eski haline geri getirebilirim?
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 31 Mart 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşe yarıyor bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşe yarıyor bu.
EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 791 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #3 382019 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşe yarıyor bu. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabımın değil.Şuan pc kapali açtığım zaman ss atarım.
382019 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşe yarıyor bu. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabımın değil.Şuan pc kapali açtığım zaman ss atarım.