Windows 10 oturumu kapattığımda şifre sorması

Levoo

Megapat
Makaleler
2
Merhaba sorunum şu, ben 1-2 ay önceden bilgisayara şifre koyup kaldırmıştım ve şu ana kadar hiçbir sorun yoktu. Geçen hafta bilgisayar açılırken veya bugün ekran kilitlendiğinde oturum kapat yapıp tekrar masaüstüne gelmek istediğimde bana şifre sordu ve bilgisayarı yeniden başlat deyince şifresiz tekrar açıldı. 1-2 ay önce koyup kaldırdığım için şifreyi hatırlamıyorum ve hala zaten bilgisayar açılırken şifre sormuyor. Fakat oturum kapat yaptığımda şifre soruyor ve bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

Güncelleme: Şifreyi hatırladım ve o şekilde çözebildim.

Microsoft hesabına falan bağlamış olamazmısın oturum açmayı? Örnek veriyorum ilk açılışta levo@hotmail.com diye açtın onun şifresini istiyor olabilir. Denetim masası - Kullanıcılar kısmından şifrelere bak bakalım.

Microsoft hesabına falan bağlamış olamaz mısın oturum açmayı? Örnek veriyorum ilk açılışta levo@hotmail.com diye açtın onun şifresini istiyor olabilir. Denetim Masası - kullanıcılar kısmından şifrelere bak bakalım.

Maile bağlı fakat onun şifresini de değiştirmiştim. Bağlı mailin şu anki şifresini girince kabul etmiyor.

ss33.png

Oturumu kapattığın için gayet doğal, çözümün oturumu kapatmamak.

Bu bir sorun onu yapma demek olmaz ki.

Yeniden şifre koymayı deneyebilirsin. Eski şifrenin üzerine yazacaktır muhtemelen. En azından şifreyi biliyor olursun.

Yeni şifre koymak istediğimde mevcut şifreyi doğrulamamı istiyor.
Sabahtan beri uğraştığım sorunu çözdüm. Şifreyi hatırladım sonunda...
Fakat şifreyi hatırlayamazsanız gerçekten uğraştıracak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı