Windows 10 "oturumunuz kapatılmak üzere" sorunu

racooss

Kilopat
Bu sabah bilgisayarı açtığımda kayıt defteri düzenleyicisinin bildirimi geldi. Ben de ne olduğunu bilmediğim için "hayır" seçeneğini tıkladım. Daha sonra "oturumunuz kapatılmak üzere" uyarısı geldi. Zamanlı oturum kapatma gibiydi. Hemen ardından bilgisayar yeniden başlatıldı ve bu sefer güvenli mod açıldı. Güvenli modda da aynıları tekrarlandı ve yine yeniden başlatıldı. Sonra sorun kalmadı. Ben de "belki virüs girmiştir" diyerekten Windows Defender ile tarama yapmak istedim fakat gerçek zamanlı koruma kapalıydı. Açmak istediğimde hata veriyordu. Hizmetler devre dışıymış. Hizmetlerden kontrol ettim ve değiştirilemez şekilde açma tuşu griydi. Ben de çözüm bulamayınca format attım. Format sonrası yeniden başlattığımda aynı sorun tekrarlandı. Bu sefer görev yöneticisi gelmiyordu. İnternetten bir şeyler deneyerek görev yöneticisini çağırdım. Şu an bir problem yok fakat içimde şüphe var. Format atmama rağmen devam eden bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…