Çözüldü Windows 10 Outlook "Erişim Reddedildi" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EVANESCENCE

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek
Arkadaşlar Outlook'u açıyorum. Gelen maillere falan bakarken birden "Erişim Reddedildi" hatası geliyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Hesap ayarlarından burada Oturum aç dediğimde şifre bile sormadan başarıyla oturumu açıyor, ancak birkaç dakika sonra maillere bakarken birden tekrardan "Erişim reddedildi" hatası veriyor. Bu böyle döngüde resmen, en az 15 kere falan aynı şey yaşandı. Ne yapabilirim, neden böyle oluyor?

Çözüm
Aynı sorunu yaşadım az önce ve şu şekilde çözdüm. Outlook yeni bir sürüme geçti muhtemelen sende şu an onu kullanıyorsun. Sağ üstte yeni Outlook'u kapatmak için bir buton var ona basıp eski sürüme döndüğümde hesaba girmem için şifre sordu ve düzeldi. Umarım sende de düzelir.
@Maddoxkkm, şifreyi değiştirdim ve ardından Windows'dan Outlook'a girip bu hesabı kaldır dedim. Sonra baştan e-postayı girip hesaba girdim, yine şifre bile sormadan hesaba girdi ancak girdi olarak gözükmesine rağmen hesap ayarlarında "Giriş Yapmanız gerek" diyor. E oturum aç diyorum, şifre falan girmeden sanki yalandan giriş yapıyor. Yahu bu ne saçma şey ilk kez karşılaşıyorum.

Aynı sorunu yaşadım az önce ve şu şekilde çözdüm. Outlook yeni bir sürüme geçti muhtemelen sende şu an onu kullanıyorsun. Sağ üstte yeni Outlook'u kapatmak için bir buton var ona basıp eski sürüme döndüğümde hesaba girmem için şifre sordu ve düzeldi. Umarım sende de düzelir.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı