Windows 10 Oyun Desteği

Abimin dizüstü bilgisayarında kullandım, bende hiçbir sorun oluşmadı. Oyun konusunu pek bilmiyorum ama sorunsuz çalışıyor duyduklarıma göre. Kullanmasını bilmeli önce.

Açıkçası windows 10 yüklerken biraz şüpheliydim fakat ilginç bir şekilde oyunlarda fps artışı yaşadım nasıl olduğunu hala anlamadım. Hemen geçmelisin. :)

Windows 10 şu an kullanıma hazır mı? Hatalar giderildi mi? Oyun desdeği ne durumda? Bilgi verirseniz sevinirim.
Bence bu sorular yanlış çünkü ilk çıktığı günden beri (29 temmuzdu sanırım) kullanıyorum. Hiçbir program ve oyunda hiç bir problem yaşamadım. Windows ilk defa olması gerektiği gibi olmuş. Şu yok bu yok niye böyle dediğim hiç bir şey yok. Windows 95 ten kalma eski bir oyunum var. Windows 7 de çalışmayan oyun, winodws 10'da tıkır tıkır çalışıyor.

Bence bu sorular yanlış çünkü ilk çıktığı günden beri (29 temmuzdu sanırım) kullanıyorum. Hiçbir program ve oyunda hiç bir problem yaşamadım. Windows ilk defa olması gerektiği gibi olmuş. Şu yok bu yok niye böyle dediğim hiç bir şey yok. Windows 95 ten kalma eski bir oyunum var. Windows 7 de çalışmayan oyun, winodws 10'da tıkır tıkır çalışıyor.
Hocam peki gidip bir oyun sitesinden bir oyun indirdik herhangi bir oyun sıkıntı olurmu her oyun için soruyorum bunu

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı