Çözüldü Windows 10 oyun esnasında alınan mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
BIOS'unuz güncel değil, buradan en güncelini kurun:

Wi-Fi adaptörünüz sorun çıkarıyor. Sürücüsünü kaldırıp tekrar yükleyin. Sorun devam ederse başka bir adaptör kullanın.

Son durum nedir? Dediklerimizi yaptınız mı? Yaptıysanız sorun çözülmüş olmalı.

Son durum nedir? Dediklerimizi yaptınız mı? Yaptıysanız sorun çözülmüş olmalı.
Merhaba.
Kusura bakmayın beklettim araya olaylar girdi.
Neyse internet adaptörünün Driver'ını ararken fark ettim benim kulanmış olduğum adaptör windows 10'da desteklenmiyormuş.
Bu hatayı sanırım bu yüzden veriyor.
Bende bu sabah yeni bir adaptör aldım Windows 10 destekleyen ve BIOS güncellemesini de yaptım.
Şuan herhangi bir sorun yok ama sorun devam ederse buraya yazacağım.
İlginiz için teşekkür ederim

Rica ederim. Yine sorun yaşarsanız bu mesajımdan sonra yazın ki bildirim alabileyim. Arka arkaya iki tane mesaj yazdığınız zaman mesajla birleştiriliyor ve bildirim gitmiyor çünkü.

Ne demek. Sorununuzu halledebildiysek ne mutlu bize. Dediğim gibi Wi-Fi adaptör arıza çıkarıyordu o yüzden. Neyse o zaman konu çözüldü olarak işaretlenebilir. @nefti
Ekleme: Yeni bir arıza çıkarsa yeni konu açın ki daha çok görünsün.

@Suphelia bu kadar süredir yazmadığınıza göre sorun çözülmüştür sanırım?

@Alihanaga yeni konu açın. Bu konunun altında sadece konu sahibinin sorununu çözebiliriz.

Merhaba, benim minidump dosylarıma da bakabilir misiniz?

Minidump dosyanızı inceledim fakat siz yeni bir konu açmadan ne yazık ki cevap veremeyiz. Sosyal kısmında konu tablosunun üstünde ve sağ tarafta Konu Oluştur butonuna tıklayıp konu açarsanız ve bir de o konuya beni etiketlerseniz sorunlarınızı belirtirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı