E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 1 Ağustos 2021 #11 Ben de açık olunca WattMan hatası alıyorum. Açıp deneyebilirsiniz. Büyük ihtimal olumlu yönde etki edecektir.
Ben de açık olunca WattMan hatası alıyorum. Açıp deneyebilirsiniz. Büyük ihtimal olumlu yönde etki edecektir.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.640 Makaleler 21 Çözümler 97 1 Ağustos 2021 #12 GuardianAngel1907 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya bakınca işe yarıyor gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bir fark gözükmüyor videoda.
GuardianAngel1907 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya bakınca işe yarıyor gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bir fark gözükmüyor videoda.
Merteys Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 243 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #13 Fischerk dedi: Nasıl açılıyor bu ayar? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Arama Kısmına: Oyun Modu yazarsan açabilirsin.
Fischerk dedi: Nasıl açılıyor bu ayar? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Arama Kısmına: Oyun Modu yazarsan açabilirsin.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 1 Ağustos 2021 #14 Ben açtım kullandım fark var tavsiye ederim fena değil.
BatuhanRoxes Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #15 bende stuttera sebep oluyordu her donanımda farklı olabilir kendin benchmarklara bakarak test edebilirsin.
bende stuttera sebep oluyordu her donanımda farklı olabilir kendin benchmarklara bakarak test edebilirsin.
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.829 Çözümler 7 1 Ağustos 2021 #16 Sorunlu olduğu söyleniyordu ondan sordum ben.
novayhome_spiderman Attopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #17 Fischerk dedi: Nasıl açılıyor bu ayar? Genişletmek için tıkla... windows arama kısmına oyun modu ayarları yaz tıkla ordan aç
Fischerk dedi: Nasıl açılıyor bu ayar? Genişletmek için tıkla... windows arama kısmına oyun modu ayarları yaz tıkla ordan aç
kurga243 Kilopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 192 Çözümler 1 15 Şubat 2022 #18 FPS düşürmekten başka bir işe yaramıyordu en son bir kaç güncelleme yaptılar stabil hale geldi fakat güncel bir video da test edilmeli
FPS düşürmekten başka bir işe yaramıyordu en son bir kaç güncelleme yaptılar stabil hale geldi fakat güncel bir video da test edilmeli
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.987 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 15 Şubat 2022 #19 kurga243 dedi: FPS düşürmekten başka bir işe yaramıyordu en son bir kaç güncelleme yaptılar stabil hale geldi fakat güncel bir video da test edilmeli Genişletmek için tıkla... Bende oyun modu açık faydasını görüyorum. Bilgisayarım Arçelik ve 12 yıllık olmasına rağmen.
kurga243 dedi: FPS düşürmekten başka bir işe yaramıyordu en son bir kaç güncelleme yaptılar stabil hale geldi fakat güncel bir video da test edilmeli Genişletmek için tıkla... Bende oyun modu açık faydasını görüyorum. Bilgisayarım Arçelik ve 12 yıllık olmasına rağmen.
Qenaf Femtopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #20 Oyun moduna PUBG'yi ekliyemiyorum masaüstünde kısayolu var secmiyor.