Windows İnsider Preview ile anında kullanabilirsin. Şuan kullanıyorum lakin CS:GO'da pek bi' faydasını göremedim.
GTA'da baya bir etki etti. Önceden lowda oynarken şimdi high sorunsuz oynuyorum lakin CS:GO için aynısını söyleyemem. FPS arttırmak yerine sürekli FPS droplar oldu. Önceden CS:GO'yu full ayarlarda 100FPS alırken şimdi en düşük ayarlarda 60FPS ve sürekli FPS drop oluyor. Bu sorun İnsider Preview olmasından kaynaklanıyordur. Creators Update ile tam sürüme çıkınca düzelir bu sorunlar.Ne kadar FPS yükseldi usta? Gta da falan baya fark edermi?
GTA'da baya bir etki etti. Önceden lowda oynarken şimdi high sorunsuz oynuyorum lakin CS:GO için aynısını söyleyemem. FPS arttırmak yerine sürekli FPS droplar oldu. Önceden CS:GO'yu full ayarlarda 100FPS alırken şimdi en düşük ayarlarda 60FPS ve sürekli FPS drop oluyor. Bu sorun İnsider Preview olmasından kaynaklanıyordur. Creators Update ile tam sürüme çıkınca düzelir bu sorunlar.
Windows Update Ayarlarına girince soldaki menüden Windows İnsider Programına basıp yükleyebilirsiniz.İnsider Preview'i nasıl yüklüyoruz ?
Ram yetmezliğinden dolayı MSI Afterburner'a bakamadım. O yüzden kaç FPS yükseldiği ile alakalı pek bi' fikrim yok maalesef.Hocam bide Gta da kaç fps yükseldi? hani benim işlemci darboğazım var düzelirmi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.