Windows 10 Oyun modu güncellemesi ne zaman gelir?

Parzival

Megapat
Yer
Krypton
Daha fazla  
Meslek
Köle
Sadece merak ediyorum. Win 10 güncellemesi, yani oyun modu güncellemesi ne zaman yayınlanır?

İlk bahar aylarında gelecek denildi. Sonra 27 Ocak 2017 denildi. Başka bir konu da sormuşsun burada açıklayayım. Win32 ve UWP oyunları düşün. Oyunlar da performans artışı sağlamak amacı ile getirilecek. Anladığım kadarı ile arka planda güç harcayan tüm uygulamaları durdurarak sadece oyuna güç harcayacak bir sistem. Zaten güncelleme geldiğinde ayarlar kısmında aktif etmek için buton olacak. Belki de gelmiştir. Son güncellemeleri daha yapamadım.

Windows İnsider Preview ile anında kullanabilirsin. Şuan kullanıyorum lakin CS:GO'da pek bi' faydasını göremedim.

Ne kadar FPS yükseldi usta? Gta da falan baya fark edermi?

Ne kadar FPS yükseldi usta? Gta da falan baya fark edermi?
GTA'da baya bir etki etti. Önceden lowda oynarken şimdi high sorunsuz oynuyorum lakin CS:GO için aynısını söyleyemem. FPS arttırmak yerine sürekli FPS droplar oldu. Önceden CS:GO'yu full ayarlarda 100FPS alırken şimdi en düşük ayarlarda 60FPS ve sürekli FPS drop oluyor. Bu sorun İnsider Preview olmasından kaynaklanıyordur. Creators Update ile tam sürüme çıkınca düzelir bu sorunlar.

Vay iyiymiş ee bizede beklemek düşüyor o zaman desene. Neyse yardımın için teşekkür ederim iyi günler.

Hocam bide GTA'da kaç FPS yükseldi? Hani benim işlemci darboğazım var, düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…