Eklemekte fayda var. Biraz araştırınca oyunun bu konuda biraz problemli olduğunu okudum, bazı aksiyonlar neticesinde oyunda donmalar ve çökmeler yaşanabiliyor. Bende oyunun sadece bir noktasında düşman alarma geçince yaşanan bir durumda bu donma az çok yaşanıyordu ancak ilk defa mavi ekrana sebep oldu.
Muhtemelen oyun kaynaklı. Yoksa bir haftadır sıfır sorunla Cyberpunk oynuyorum. Ama neden olduğunu da merak ediyorum o donmanın.
Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin.
www.nvidia.com
Eki Görüntüle 2327073
BIOS sürümünüz 2020 yılına ait güncelleyin.
BIOS'u güncellemekten çekiniyorum sorun yaşama ihtimalinden dolayı, ama devam ederse mecbur kalacağım.
DDU ile ekran kartını takarken sıfır kurulum yapmıştım zaten ama tekrar deneyeyim. Dediğim gibi oyunun optimizasyonuyla alakalı olma ihtimali de var gibi.
Eklemekte fayda var. Biraz araştırınca oyunun bu konuda biraz problemli olduğunu okudum, bazı aksiyonlar neticesinde oyunda donmalar ve çökmeler yaşanabiliyor. Bende oyunun sadece bir noktasında düşman alarma geçince yaşanan bir durumda bu donma az çok yaşanıyordu ancak ilk defa mavi ekrana sebep oldu.
Muhtemelen oyun kaynaklı. Yoksa bir haftadır sıfır sorunla Cyberpunk oynuyorum. Ama neden olduğunu da merak ediyorum o donmanın.
Oyunda aynı sorunu yaşayanlar için bir ek yapayım. Motion blur'u kapatın, kapattığınızda oyunun hantallığının da kalktığını göreceksiniz zaten. Motion blur açıkken başka bir görsel efekt yaşandığında donma ve çökmeler yaşanıyor muhtemelen. Reddit'te biri yazmış, muhtemelen soruna bu sebep oluyor.