Çözüldü Windows 10 oyun sırasında mavi ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AtsızBJK

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar oyun sırasında mavi ekrana düşüyorum. Olay görüntüleyicisi sistem altında bu hatayı alıyorum.

Buda sizin yine sosyalde anlattığınız şekilde aldığım minidump dosyaları. Çözüm bulursanız çok sevinirim.

Minidump Link

Ekran kartı sürücüsünden ötürü alıyorsunuz bu hatayı. Kurulu tüm sürücülerinizi kaldırıp, günceliyle yeniden kurun.

Ekran kartı sürücüsünden ötürü alıyorsunuz bu hatayı. Kurulu tüm sürücülerinizi kaldırıp, günceliyle yeniden kurun.
DDU ile kaldırdıktan sonra en günceli kurulu zaten, daha neyapacağım bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatanın nedeni PROCESS_NAME: ts3client_win64.exe olarak görünüyor. Teamspeak yerine başka bir platform üzerinden arkadaşlarınızla konuşmayı deneyin. Teamspeak olmadan da mavi ekran alırsanız tekrar Dump dosyalarınızı paylaşın.

Hatayı çözdüm arkadaşlar. İmzamdaki sistemi kullanıyorum. İşlemci 5.0 GHZ OC halindeyd. Onu düşürdüm, sanırım yaz günlerinde yeterli soğutma yapamadığından yük altında bu hataları veriyordu tıkandığı için, düşürdükten sonra 4.8 GHZ civarında daha stabil çalışıyor, 2 gündür hata almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…