E Estirecek Hectopat Katılım 5 Eylül 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2016 #1 Arkadaşlar Windows 10'a geçtim ama çoğu oyun Windows 10 için uyumlu değil. Ne zaman Windows 10 için uyumlu olacak?
Arkadaşlar Windows 10'a geçtim ama çoğu oyun Windows 10 için uyumlu değil. Ne zaman Windows 10 için uyumlu olacak?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.509 Makaleler 35 Çözümler 78 3 Şubat 2016 #2 Güncelleme desteği biten oyunları mı kastediyorsun ? Hangi oyunlar misal ?
Faruk Yurdoğlu Megapat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 474 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurye 4 Şubat 2016 #3 Estirecek dedi: Arkadaşlar Windows 10'a geçtim ama çoğu oyun Windows 10 için uyumlu değil. Ne zaman Windows 10 için uyumlu olacak? Genişletmek için tıkla... Bence tam tersi çoğu oyun Windows 10 ile uyumluğu uyumu olmayanlarında çoğunu uyumluluk modu sayesinde rahatça çalıştırdım ben @THE_MILLER 'ın söylediği gib bahsettiğiniz oyunlar nedir ?
Estirecek dedi: Arkadaşlar Windows 10'a geçtim ama çoğu oyun Windows 10 için uyumlu değil. Ne zaman Windows 10 için uyumlu olacak? Genişletmek için tıkla... Bence tam tersi çoğu oyun Windows 10 ile uyumluğu uyumu olmayanlarında çoğunu uyumluluk modu sayesinde rahatça çalıştırdım ben @THE_MILLER 'ın söylediği gib bahsettiğiniz oyunlar nedir ?
E Estirecek Hectopat Katılım 5 Eylül 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #4 THE_MILLER dedi: Güncelleme desteği biten oyunları mı kastediyorsun ? Hangi oyunlar misal ? Genişletmek için tıkla... Mesela Gta 5 , H1Z1 , DayZ , Farming Simulator 2015 Bunlar bide Arma 3
THE_MILLER dedi: Güncelleme desteği biten oyunları mı kastediyorsun ? Hangi oyunlar misal ? Genişletmek için tıkla... Mesela Gta 5 , H1Z1 , DayZ , Farming Simulator 2015 Bunlar bide Arma 3
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.509 Makaleler 35 Çözümler 78 9 Şubat 2016 #5 Oyunlar Windows 10 ile uyumlu. Eski oyunları belirtildiği gibi uyumluluk modunda çalıştırabilirsin fakat bu oyunlar Windows 10 ile uyumlu. Temiz Windows 10 kurulumu yapın. Steam üzerinden oyunu satın alın.
Oyunlar Windows 10 ile uyumlu. Eski oyunları belirtildiği gibi uyumluluk modunda çalıştırabilirsin fakat bu oyunlar Windows 10 ile uyumlu. Temiz Windows 10 kurulumu yapın. Steam üzerinden oyunu satın alın.