Windows 10 oyundan atma sorunu

canbay32

Centipat
Merhaba herkese, öncelikle yeni topladığım sistemde oyuna girdikten sonra ilk FPS düşüşünde oyundan atma problemi yaşıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI B450M PRO-VDH PLUS
AMD RYZEN 5 2600
GIGABYTE Radeon RX590
XPG 8GB Gammix D10 Siyah 3000MHz

Şöyle bir şeyde var ekstra söyliyeyim bir az önce BIOS'un en güncel versiyonunu indirdim MSI'ın sitesinden flash belleğe attım ama BIOS menüsünde gözükmedi bende güncel olduğunu düşünerek ekstra bakmadım bir daha

Güncel olsa bile görmesi lazım. Flash diskte sorun olabilir. Muhtemelen güncel değildir zaten.

Güncel olsa bile görmesi lazım. Flash diskte sorun olabilir. Muhtemelen güncel değildir zaten.
peki flash diste göstermesi için ne yapmam gerekiyor önce bu sorunu çözelim 2 flash bellek denedim flash belleği görüyor ama içinde ki dosyayı görmüyor farklı portlara da takıp denedim bilgisayarın ön tarafında ki portlarda bile denedim görmüyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu aynen uygulayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…