Prophet2047 Megapat Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 513 Çözümler 1 9 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar Windows 10 yükleyeceğim ama emin değilim, oyunlarla uyumluluk sorunu yaşarım diye korkuyorum. Acil yardım.
Arkadaşlar Windows 10 yükleyeceğim ama emin değilim, oyunlarla uyumluluk sorunu yaşarım diye korkuyorum. Acil yardım.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2015 #2 Windows 8.1'den farkı yok. Windows geriye dönük uyumluluk konusunda çok başarılı. Sadece bir çok donanım olduğu için sürücüler sıkıntı çıkarabiliyor. Ekran kartı konusunda sürücüler zamanla gelişecektir.
Windows 8.1'den farkı yok. Windows geriye dönük uyumluluk konusunda çok başarılı. Sadece bir çok donanım olduğu için sürücüler sıkıntı çıkarabiliyor. Ekran kartı konusunda sürücüler zamanla gelişecektir.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.797 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2015 #3 Commandos çalışmıyor DirectX 5 yok.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2015 #4 Commandosun çözümü var. Dos oyunları bile Dosbox programıyla çalışabiliyor.
Prophet2047 Megapat Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 513 Çözümler 1 9 Ağustos 2015 #5 Ekran kartı sürücüsünü güncellemek zorunda mıyım?
D deepdark0 Ziyaretçi 9 Ağustos 2015 #6 Windows 10 oyunlar ile uyumlu bir sorun çıkardığını görmedim. Sorun yaşamazsın merak etme. En güncel sürücüyü kullanmak iyi olur.
Windows 10 oyunlar ile uyumlu bir sorun çıkardığını görmedim. Sorun yaşamazsın merak etme. En güncel sürücüyü kullanmak iyi olur.
Prophet2047 Megapat Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 513 Çözümler 1 9 Ağustos 2015 #7 Bilgi için teşekkürler
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.797 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2015 #8 AhmetAksoy dedi: Commandosun çözümü var. Dos oyunları bile Dosbox programıyla çalışabiliyor. Genişletmek için tıkla... Steam forumlarında bile görmedim, nedir çözümü?
AhmetAksoy dedi: Commandosun çözümü var. Dos oyunları bile Dosbox programıyla çalışabiliyor. Genişletmek için tıkla... Steam forumlarında bile görmedim, nedir çözümü?
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2015 #9 Silinen üye dedi: Steam forumlarında bile görmedim, nedir çözümü? Genişletmek için tıkla... Haklısınız 8.1'de çalışıyordu. Açıklama yapmışlar şimdilik çalışmıyor.
Silinen üye dedi: Steam forumlarında bile görmedim, nedir çözümü? Genişletmek için tıkla... Haklısınız 8.1'de çalışıyordu. Açıklama yapmışlar şimdilik çalışmıyor.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.797 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #10 AhmetAksoy dedi: Haklısınız 8.1'de çalışıyordu. Açıklama yapmışlar şimdilik çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet onu görmüştüm yine de teşekkürler.
AhmetAksoy dedi: Haklısınız 8.1'de çalışıyordu. Açıklama yapmışlar şimdilik çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet onu görmüştüm yine de teşekkürler.