Windows 10 Oyunlarda AMD Ekran Kartını Görmüyor

YaWHeHe

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sistem özelliklerim;

Intel i3 2.1 GHz işlemci
4 GB Ram
1 GB AMD ekran kartı
120 SSD Disk

Windows 8.1'de AMD Catalyst Control Center yükleniyor sorunsuz PES 2015, FAR CRY 3 gibi oyunlarda sistem AMD'yi görüyor. Yalnız Windows 10 yükleyince sistem yazılımsal olarak algılamıyor kartı. Manuel olarak güncellemeden tutun hemen hemen her şeyi denedim olmadı 8.1'e geri döndüm. Dxdiag bile görünmüyor o derece. Şimdi tekrar Windows 10'a tekrar dönmek istiyorum. Tekrar sorunun olmaması için ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Sistem özelliklerim;

Intel i3 2.1 GHz işlemci
4 GB Ram
1 GB AMD ekran kartı
120 SSD Disk

Windows 8.1'de AMD Catalyst Control Center yükleniyor sorunsuz PES 2015, FAR CRY 3 gibi oyunlarda sistem AMD'yi görüyor. Yalnız Windows 10 yükleyince sistem yazılımsal olarak algılamıyor kartı. Manuel olarak güncellemeden tutun hemen hemen her şeyi denedim olmadı 8.1'e geri döndüm. Dxdiag bile görünmüyor o derece. Şimdi tekrar Windows 10'a tekrar dönmek istiyorum. Tekrar sorunun olmaması için ne yapmamı önerirsiniz?
Diskin içini tamamen sil, temizce yeni bölüm oluştur, çatlat gitsin. Windows 10 kurulum usb'sini doğru ve eksiksiz yaptığından emin ol.

Ondan hiç şüphen olmasın en temiz kurulumu yapıyorum. Artı dediğin çözüm değil bence sonuçta bizimde 4-5 senelik tecrübemiz var. Bu sıkıntı benim görüşüm ile AMD ile Windows 10 arasında belliki eski sürümlere bi zafı var. :) yinede araştırmaya çalışıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı