Windows 10 Oyunlarda Anlık Takılma Sorunu

Berat3434

Hectopat
Merhaba, GTX 1050 Ti ekran kartım vardı, daha sonrasında satıp RX 570 ile degıstırdım. Degısımden sonra temız format Windows 10 1903 versionu full guncel, hemen sonrasında BIOS'umu guncelledım ve oyun yukleyıp oynamaya basladıgımda mousemın saniyelik takıldıgını gordum. 2 kere temiz format attım, duzelmedı. Sıkıntının nereden kaynaklandıgını bilmiyorum, lutfen yardım edin.
@Recep Baltaş @Ali Güngör @MF

Böyle sorunları herkes çok alıyor Redeon Ekran kartlarında bazı güncellemer sıkıntılı olabiliyor son güncelleme yerine Recommened bir Sürüm kullanabilir + parçalarının sıkıntılarını öğrenmek istiyorsan aşşağıdakilerin hepsini yap

Çok nedeni var kanka ilk başta şöyle söyleyeyim tüm parçalarını sınaman lazım sana lazım programları atıcam her gün birini sınaman lazım sorunlu parçayıda çıkarırsın yenisini alırsın bir dakika

Ram:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(MemTEST86 Techtopat'ın videosu)

HDD : HDD Tune Pro / HD Tune Pro | Kullanımı: Error Scan Kısmından Yüksek aşamalı kontrolü taramayı yapcaksın 1 -6 saat sürcek yeşil bloklarda kırmızı çıkarsa sıkıntılı bir hardiskin var demektir

Ekran Kartı: Ekran kartının GPU-Z gibi bir programdan frekanslarını bakıp bir profesionel ' e atmanı tavsiye ederim. / DDU U da yapabilirsin (Bilgisayar açırken sol altta ekran kartıyla ilgili hata alıyorsan DDU Yap DDU REHBERİ : DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal

Eğer Sorun PSU dan kaynaklıysa zaten bir şekilde anlarsın bu testlerden sonra testleri uygula ve sorun çıkarsa testlerin nasıl yapıldığına dahir videolar attım Ram testini yaparken videoyu izlemeyi unutma Yardımcı olduysam ne mutlu bana...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı