Windows 10 Oyunlarda Donma Sorunu

second

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim sistemim W10, oyun oynarken, arada donup kalıyor ve hiçbir şekilde kapatamıyorum. Görev yöneticisini açmak için Ctrl+Alt+Del yaptığımda siyah ekran oluyor. Araç çubuğuna görev yönetici simgesi geliyor ama ekran siyah biçimde kalıyor. Alt+Tab yapıyorum görev yöneticisi ekrana gelmiyor, siyah biçimde kalıyor. Araç çubuğundan simgesine sağ tıklayıp kapat diyorum fakat kapatmıyor. Reset atmaktan başka çarem kalmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca bana W10 güncel Türkçe sorunsuz link verirseniz sevinirim, kullandığım W10'da birkaç sorun daha var. Bu oyunlarda siyah olma Windows 7'de de oluyordu sanırım, nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adresten İndirme Aracı kullanarak Windows 10 ISO dosyasını indirebilirsiniz. Görev Yöneticisi'ni açma kısayolu Ctrl+Shift+Esc'dir. Ctrl+Alt+Del başka seçeneklerin de olduğu farklı bir ekranı açar, kimi yavaş ve sorunlu bilgisayarlarda donmaya sebep olur bu ekrana geçiş süreci. Windows 10 64 Bit temiz kurulum yapın, lisanslı kullanın. Sorun devam ederse bilgilendirirsiniz.

Windows 10'u temiz bir şekilde kurduktan sonra sorun devam ediyorsa bileşenleri kontrol etmelisiniz. Çift kanal RAM kullanıyorsanız birini çıkartın diğerini takın. Farklı denemeler yapın sorun RAM'lerde ise farkedersiniz. İşlemci ısı değerlerini kontrol edin. Ekran kartına gereğinden fazla OC. yaptıysanız buda neden oluyor olabilir. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı