Windows 10 Page Fault in Nonpaged hatası

Katlanangalaksi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı kullanırken aniden takıldı ve hemen mavi ekran hatası verdi. Bir gün sonra ramlarden birisini çıkardım bilgisayar sorunsuz bir şekilde açıldı ama bu sefer de oyunlarda aşırı kasma meydana geliyor özellikle oyunda yeni bir harita açılırken. Ramlardan birisi bozuk olsa bile bilgisayarın yinede açılması gerekmez mi ? Birde neden bilgisayarın bu kadar performansı düştü ve oyunda kasma meydana geliyor.

Bilgisayarı açtığım zaman şu hataları aldım:

Bad pool header
Page Fault In Nonpaged
Driver Irql Nonpaged Area
Irql Not less Or Iqueal
Driver Corrupted Expoll
Kennel Security Check Fall area
Bad pool Caller
Bilgisayar Özelliklerim:
i3 4130
4 çarpı 2 toplam 8gb ram
gtx 750 ti
windows 10 64 bit
h81m anakart.

Arkadaşlar 5-6 gün önce bilgisayarda oynarken aniden mavi ekran hatası aldım ve bilgisayar sürekli reset atmaya başladı. Mavi ekran hatası şuydu:
Page Fault In Nonpaged.
Bir gün sonra RAM'lardan birisini çıkardım, bilgisayar sorunsuz bir şekilde açıldı. Ama iki tane RAM takınca açılmıyor. Sadece şimdi kullanmadığım RAM'i takınca bilgisayar açılıyor sorunsuz bir şekilde işlemleri yapıyorum bilgisayarda. Ama 1 dk sonra mavi ekran vermeden kendiliğinden reset atıyor bilgisayar. Şimdi sadece 4 GB RAM kullanırken BF4 ve Witcher 3'te aşırı bir takılma var, oynanmayacak bir biçimde. Takılma ise şu şekilde oluyor; mesela bir mekan yüklensin oraya bakayım sorun yok gayet 45-60 FPS veriyor. Ama fareyi başka bir mekana kaydırayım hemen takılma başlıyor. CS:GO da ise hiç sorunsuz bir şekilde oynuyorum, bazen sadece nadiren 1 sn falan takılıyor. Sebebi ne olabilir? Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı