Merhaba,
Son bir haftadır bu sorunla uğraşıyorum, çözüme ulaşamadığım için sizlere danışmak istedim. RAMleri önce ikili daha sonra tek tek memtest86 ile test ettim, bir sorun çıkmadı. Driverların güncelliğini kontrol ettim, onlarda da herhangi bir sıkıntı göremedim. Minidump
Sürücülerle ilgili sıkıntılardan kaynaklanıyor olabilir. Bu programla eksik sürücülerinizi öğrenip kurun. Wireless sürücüsü eski ise yeni sürücüsünü kurun. BIOS güncel değilse güncelleme yapın. Windows 10 10586 Kasım ayı güncellemesine yükseltmenizi de tavsiye ederim.
İlk olarak network adaptor olanı yani wireless sürücüsünü güncelleyin. Hepsini birden güncellemeyin bazı sürücüler sorun çıkartabiliyor. Örneğin ben Marvell 91xx sürücüsünü sürücü bulucu vasıtasıyla güncelledim. Explorer.exe rastgele kapanmaya başladı. Tek tek güncelleyip farkı gözlemleyin. Sorun çıkarsa aygıt yöneticisinden o sürücüye gelip eski sürücüye dönün.
Hepsini tek tek güncelliyorum. şu anlık mavi ekran hataları gitti ama bilgisayar ilk açıldığına özellikte oyunda denedim 1 tane mavi ekran veriyor sonra tekrar aynı oyuna giriyorum ve yine hata veriyor ve yine aynı oyuna girdikten sonra artık mavi ekran vermiyor.
Wireless sürücüsünden kaynaklanan sorun düzelmiştir. Oyunda verdiği mavi ekran hatası için de minidump dosyalarını yollayın. Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin.