Windows 10 parlaklık değişmeme sorunu

Yuelkas

Femtopat
5 Eylül'de bir Windows 10 güncellemesi yapmıştım, 6 Eylül akşamı laptopu kapatmadan önce şarjdan çıkardığımda, ekran parlaklığı 0'a düştü ve ekranda titremeler meydana geldi. Laptopu biraz fazla kullandığım içindir diyerek kapatmıştım. Sabah laptopu açınca hiçbir şey yoktu, gayet normaldi ama taşımak için şarjdan çıkardığımda ekran tekrardan titremeye başladı ve parlaklık tekrardan 0'a düştü. Hiçbir şekilde parlaklık arttırılmıyor. Intel driverlarının hepsini kontrol ettim, güncelledim fakat düzelmedi. NVidia driverları da güncel onu da kontrol ettim. Birçok forumdan yararlandım fakat hiçbiri fayda etmedi. Büyük ihtimalle Windows 10 sürümü ile alakalı fakat nasıl düzeltilir bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Laptop Detayları:

Monster Abra A5 V13.2.3
  • Intel Coffee Lake Core i7-8750H
  • 4GB GDDR5 Nvidia GTX1050 128 Bit
  • 15.6" FHD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran
  • 8GB (1x8GB) DDR4 2666MHz
  • 480GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
5 Eylül'de bir Windows 10 güncellemesi yapmıştım, 6 Eylül akşamı laptopu kapatmadan önce şarjdan çıkardığımda, ekran parlaklığı 0'a düştü ve ekranda titremeler meydana geldi. Laptopu biraz fazla kullandığım içindir diyerek kapatmıştım. Sabah laptopu açınca hiçbir şey yoktu, gayet normaldi ama taşımak için şarjdan çıkardığımda ekran tekrardan titremeye başladı ve parlaklık tekrardan 0'a düştü. Hiçbir şekilde parlaklık arttırılmıyor. Intel driverlarının hepsini kontrol ettim, güncelledim fakat düzelmedi. NVidia driverları da güncel onu da kontrol ettim. Birçok forumdan yararlandım fakat hiçbiri fayda etmedi. Büyük ihtimalle Windows 10 sürümü ile alakalı fakat nasıl düzeltilir bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Laptop Detayları:

Monster Abra A5 V13.2.3
  • Intel Coffee Lake Core i7-8750H
  • 4GB GDDR5 Nvidia GTX1050 128 Bit
  • 15.6" FHD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran
  • 8GB (1x8GB) DDR4 2666MHz
  • 480GB SSD
Aynı bilgisayar bende de var ve ben de şu an aynı sorunu yaşıyorum. Sürücüler ve Windows güncel olmasına rağmen aşamadım sorunu. Monster desteğe mail gönderdim. Problem büyük ihtimalle BIOS sürümünün eski olmasından dolayı oluyor. Başka bir çözüm bulduysan beni de bilgilendirebilir misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı