A Ahmet Musab122 Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #1 Oyunlarda parlaklık seviyem düşük ama ayarlarda parlaklık ayarı yüksek gösteriyor. Ne yapmalıyım? Minecraft'ta sabah bile karanlık.
Oyunlarda parlaklık seviyem düşük ama ayarlarda parlaklık ayarı yüksek gösteriyor. Ne yapmalıyım? Minecraft'ta sabah bile karanlık.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #2 Monitör ile alakalı o aslında eğer Windows ayarlarında bu parlaklığı ayarlayamıyorsanız oyun içinden ekstra parlaklığı arttırın bir nebze idare edecektir. Monitör modeli ne acaba? Artı 1 Eksi
Monitör ile alakalı o aslında eğer Windows ayarlarında bu parlaklığı ayarlayamıyorsanız oyun içinden ekstra parlaklığı arttırın bir nebze idare edecektir. Monitör modeli ne acaba?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #3 Monitör üzerinden kontrol edin. Artı 1 Eksi
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #4 Ahmet Musab122 dedi: Oyunlarda parlaklık seviyem düşük ama ayarlarda parlaklık ayarı yüksek gösteriyor. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 851954 Minecraft'ta sabah bile karanlık. Genişletmek için tıkla... Öneri ; Kullandığınız ekran kartından ayarlayabiliyorsunuz. AMD kartlar için ayarlanabiliyor. Nvidia kartlar için bilmiyorum. Bir Nvidia kartım hiç olmadı. Ahhh felek. Artı 0 Eksi
Ahmet Musab122 dedi: Oyunlarda parlaklık seviyem düşük ama ayarlarda parlaklık ayarı yüksek gösteriyor. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 851954 Minecraft'ta sabah bile karanlık. Genişletmek için tıkla... Öneri ; Kullandığınız ekran kartından ayarlayabiliyorsunuz. AMD kartlar için ayarlanabiliyor. Nvidia kartlar için bilmiyorum. Bir Nvidia kartım hiç olmadı. Ahhh felek.
KS KS A Ahmet Musab122 Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #5 fersend dedi: Öneri; Kullandığınız ekran kartından ayarlayabiliyorsunuz. AMD kartlar için ayarlanabiliyor. NVIDIA kartlar için bilmiyorum. Bir NVIDIA kartım hiç olmadı. Ahhh felek. Genişletmek için tıkla... Bir de abi ben ayarlardan yaptığı hatırlıyorum abi yaptığımız ayarları sıfırlama diye bir şey var mı? Artı 0 Eksi
fersend dedi: Öneri; Kullandığınız ekran kartından ayarlayabiliyorsunuz. AMD kartlar için ayarlanabiliyor. NVIDIA kartlar için bilmiyorum. Bir NVIDIA kartım hiç olmadı. Ahhh felek. Genişletmek için tıkla... Bir de abi ben ayarlardan yaptığı hatırlıyorum abi yaptığımız ayarları sıfırlama diye bir şey var mı?
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #6 Ahmet Musab122 dedi: Bir de abi ben ayarlardan yaptığı hatırlıyorum abi yaptığımız ayarları sıfırlama diye bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim tam anlayamadım. Radeon ayarları için mi? sıfırlama. Artı 0 Eksi
Ahmet Musab122 dedi: Bir de abi ben ayarlardan yaptığı hatırlıyorum abi yaptığımız ayarları sıfırlama diye bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim tam anlayamadım. Radeon ayarları için mi? sıfırlama.