ByWESKEY Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #1 RAM 16GB HyperX 1600Mhz SSD veya HDD modeli İntenso SSD Samsung HDD Ekran kartı GTX 1050 Anakart MSI H81I DDR3 İşlemci İntel i5 4590 Windows 10 kullanmaktayım ve bilgisayar oturumunu açarken Microsoft hesap şifremi istiyor fakat kaldıramıyorum sadece değiştir butonu var.
Windows 10 kullanmaktayım ve bilgisayar oturumunu açarken Microsoft hesap şifremi istiyor fakat kaldıramıyorum sadece değiştir butonu var.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #2 Aşağıdaki rehberi dener misiniz? Windows 11'de anlatılmış olsa bile Windows 10 ile çok benzer. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aşağıdaki rehberi dener misiniz? Windows 11'de anlatılmış olsa bile Windows 10 ile çok benzer. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ByWESKEY Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #3 AJFA dedi: Aşağıdaki rehberi dener misiniz? Windows 11'de anlatılmış olsa bile Windows 10 ile çok benzer. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deniyorum.
AJFA dedi: Aşağıdaki rehberi dener misiniz? Windows 11'de anlatılmış olsa bile Windows 10 ile çok benzer. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deniyorum.