G Guap00 Decapat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum parolayı kaldırırken nelere bastıysam bir sonraki girişimde Windows hesabımın şifresini istedi girdim. Ben parolayı kaldırmak istiyorum fakat kaldır seçeneği parola kısmında çıkmıyor. Windows hello pin değil.
Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum parolayı kaldırırken nelere bastıysam bir sonraki girişimde Windows hesabımın şifresini istedi girdim. Ben parolayı kaldırmak istiyorum fakat kaldır seçeneği parola kısmında çıkmıyor. Windows hello pin değil.
3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 2 Eylül 2021 #2 Microsoft hesaplı mı kullanıyorsunuz?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 2 Eylül 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Admin yerine profil adınız yazmanız yeterli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Admin yerine profil adınız yazmanız yeterli.
3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 2 Eylül 2021 #4 cmdyi açıp yönetici şekilde sonra net user hesap ismi şifre eğer boşlukluysa tırnak işaretinş unutmayın
cmdyi açıp yönetici şekilde sonra net user hesap ismi şifre eğer boşlukluysa tırnak işaretinş unutmayın
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.464 Çözümler 4 Yer Toronto 2 Eylül 2021 #5 Cmd ile kaldırabilirsiniz.