Windows 10 parola sıfırlarken "sürücü yok" hatası

RyseTheCrazy

Kilopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel CORE i7 7700 3.60 GHz / MSI GeForce GTX 1060 Gaming X 6G GDDR5 192 Bit / (8x2) 16 GB HI-LEVEL DDR4 2133 MHz / 1 TB WD BLUE SATA / Cooler Master K350 600W / ASUS H110M-D 2133 MHz DDR4 1151 ATX
Meslek
Öğrenci
RAM
16 GB DDR4 2133 MHz
SSD veya HDD modeli
Samsung 870 Evo 1 TB SATA 2.5
Ekran kartı
NVIDIA GEFORCE GTX 1060
Anakart
ASUS H110M
İşlemci
Intel Core i7 7700
Arkadaşlar, herkese merhaba. Ben SSD satın aldığımdan dolayı PC'ye format atmıştım. Fakat bir Windows kullanıcı hesabını sileyim derken sanırsam yanlış bir şey yapmışım ki şimdi bilgisayara giriş yapamıyorum. Parolamı girdiğimde yanlış diyor. Parolayı sıfırla dediğimde de USB sürücüsü istiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Daha da önemlisi verilerim silinecek mi?

YouTube'dan bakın Windows 10 şifre kırma var bende unutmuştum bir kez öyle çözmüştüm CMD aracılığı ile ha ne kadar güvenilir orası tartışılır.

YouTube'dan bakın Windows 10 şifre kırma var bende unutmuştum bir kez öyle çözmüştüm CMD aracılığı ile ha ne kadar güvenilir orası tartışılır.

Hocam CMD de açılmıyor bende ve elimde USB yok. Satın almasına alırım sıkıntı değil fakat yeni alınmış bir USB üzerinden Windows kurtarılabiliyor mu? Konfigürasyon yapmamız gerekir mi ve veriler silinir mi? Bunları bilmiyorum.

Hocam oturum açma ekranında CMD'yi açıp net user (PC kullanici adi) yeni sifre.

Örnek; net user fragger 123456.

Bunu Windows sistem kurtarma ekranındaki CMD'den yapacaksınız hocam.
CMD açılmıyor. O kısımda yine parola istiyor ve parolayı kabul etmediği için CMD ye giremiyorum.

@RyseTheCrazy

CMD açılmadığını söylemişsin, format ekranına gelmene gerek yok hocam. Bilgisayarı oturum açma ekranında sürekli yeniden başlat ve sistem kurtarmaya git ve aşağıdaki adımları uygula. Anlatacağım adımlar ile oturum açma ekranında hızlı erişim kısmına CMD'yi ekleyebilirsin.

1- sorun gider seçeneğine gir.
2- gelişmiş seçnekler.
3- sistem görüntüsü kurtarma.
4- yeniden yansıma oluştura iptal ve ileri.
5- gelişmiş.
6- sürücü yükle ve tamam.
7- dosya açma ekranından bu bilgisayar- işletim sistemi yüklü olan sürücüye gir Windows->system32>Utilman dosyasını bul adını Utilman1 olarak güncelle ve kaydet. Ardından aynı yerde cmd dosyasını bul ve bunu da Utilman olarak güncelle ve sayfayı yenile. Değişiklikler kayıt olmuş olacak. Orayı kontrol et değişiklikler kayıt olduysa sağ üstten çarpıya bas kapat, iptal et çık. Bir seçenek belirleyin ekranında devam- çık Windows ile devam et yap, PC yeniden başlayacak.
Oturum açma ekranı geldiğinde sağ alt tarafta güç işaretinin yanında erişim kolaylığına tıkla ve CMD açılacak.

CMD açıldığında net user (PC kullanici adi) yeni sifre.
Bunu tekrar uygula ve daha sonra "komut başarıyla tamamlandı." uyarısını görünce CMD'yi kapat ve şifreyi girerek açmaya çalış. Sorun çözülmüş olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…