3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 25 Mart 2021 #11 Madss dedi: Kullanıcı adınızı tırnak işareti içerisinde yazınız. 'İsim'. Genişletmek için tıkla... Öyle değil. "isim" böyle. İsminizi böyle yazın.
Madss dedi: Kullanıcı adınızı tırnak işareti içerisinde yazınız. 'İsim'. Genişletmek için tıkla... Öyle değil. "isim" böyle. İsminizi böyle yazın.
erkanaltuq Femtopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #12 Madss dedi: Kullanıcı adınızı tırnak işareti içerisinde yazınız. 'İsim'. Genişletmek için tıkla... şuan shiftle yeniden başlatip sıfırladım hocam dosyalarımı sakla secenegi ile artik denemek icin cok geç, insallah acilista tekrar sifre istemez
Madss dedi: Kullanıcı adınızı tırnak işareti içerisinde yazınız. 'İsim'. Genişletmek için tıkla... şuan shiftle yeniden başlatip sıfırladım hocam dosyalarımı sakla secenegi ile artik denemek icin cok geç, insallah acilista tekrar sifre istemez
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 25 Mart 2021 #13 erkanaltuq dedi: şuan shiftle yeniden başlatip sıfırladım hocam dosyalarımı sakla secenegi ile artik denemek icin cok geç, insallah acilista tekrar sifre istemez Genişletmek için tıkla... İster hocam.
erkanaltuq dedi: şuan shiftle yeniden başlatip sıfırladım hocam dosyalarımı sakla secenegi ile artik denemek icin cok geç, insallah acilista tekrar sifre istemez Genişletmek için tıkla... İster hocam.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 25 Mart 2021 #14 erkanaltuq dedi: şuan shiftle yeniden başlatip sıfırladım hocam dosyalarımı sakla secenegi ile artik denemek icin cok geç, insallah acilista tekrar sifre istemez Genişletmek için tıkla... İster
erkanaltuq dedi: şuan shiftle yeniden başlatip sıfırladım hocam dosyalarımı sakla secenegi ile artik denemek icin cok geç, insallah acilista tekrar sifre istemez Genişletmek için tıkla... İster
erkanaltuq Femtopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #15 hocam kafayi kirdim aksam aksam kendi sifremi nasil kabul etmez bu windows. ekran klavyesi ile yaziyorum yani sifreyi dogru yazdigimdan eminim sıfırlama bitti gene geldi bizim parola ekrani bir türlü geçemiyorum Son düzenleme: 25 Mart 2021
hocam kafayi kirdim aksam aksam kendi sifremi nasil kabul etmez bu windows. ekran klavyesi ile yaziyorum yani sifreyi dogru yazdigimdan eminim sıfırlama bitti gene geldi bizim parola ekrani bir türlü geçemiyorum