aerith Centipat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 24 Nisan 2022 #1 Bu sabah bilgisayarımı açayım dedim ve açılırken Windows 7 açılış sesi çıktı ama bilgisayar hala Windows 10 neden kaynaklı acaba? Ne yapılabilir? Son düzenleme: 24 Nisan 2022
Bu sabah bilgisayarımı açayım dedim ve açılırken Windows 7 açılış sesi çıktı ama bilgisayar hala Windows 10 neden kaynaklı acaba? Ne yapılabilir?
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 24 Nisan 2022 #2 Windows 10'un kendine ait başlangıç sesi yok.
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 24 Nisan 2022 #3 aerith dedi: Bu sabah bilgisayarımı açayım dedim ve açılırken Windows 8 açılış sesi çıktı ama bilgisayar hala Windows 10 neden kaynaklı acaba? Ne yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Sesin çıkması garip.
aerith dedi: Bu sabah bilgisayarımı açayım dedim ve açılırken Windows 8 açılış sesi çıktı ama bilgisayar hala Windows 10 neden kaynaklı acaba? Ne yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Sesin çıkması garip.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 24 Nisan 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açılırken böyle mi ses veriyor yoksa başka bir ses mi veriyor ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açılırken böyle mi ses veriyor yoksa başka bir ses mi veriyor ?
Muhammed Nabi Oğuz Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 528 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Huawei Matebook D15 2022 Intel Core İ5 1155G7 8GB 3733 Mhz RAM Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #5 Ses efektleri bölümünden Windows başlangıç sesini kapatın.
aerith Centipat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 24 Nisan 2022 #6 462488 dedi: Windows 10'un kendine ait başlangıç sesi yok. Genişletmek için tıkla... Evet önceden başlangıç sesi yoktu fakat şimdi geldi. Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açılırken böyle mi ses veriyor yoksa başka bir ses mi veriyor ? Genişletmek için tıkla... Windows 7deki sesten geliyormuş videoyu inceleyince öğrendim ama ilk aldığımda Windows 8 kuruluydu diye Windows 8 sesi sandım. Muhammed Nabi Oğuz dedi: Ses efektleri bölümünden Windows başlangıç sesini kapatın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler.
462488 dedi: Windows 10'un kendine ait başlangıç sesi yok. Genişletmek için tıkla... Evet önceden başlangıç sesi yoktu fakat şimdi geldi. Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açılırken böyle mi ses veriyor yoksa başka bir ses mi veriyor ? Genişletmek için tıkla... Windows 7deki sesten geliyormuş videoyu inceleyince öğrendim ama ilk aldığımda Windows 8 kuruluydu diye Windows 8 sesi sandım. Muhammed Nabi Oğuz dedi: Ses efektleri bölümünden Windows başlangıç sesini kapatın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler.