İnternetim yavaş ama PC'ye Flash takmadan önce gayet iyiydi hızım. Net bir değer veremem. Ama en azından, az çok fikir sahibi olabilmeniz açısından, Youtube'daki videoları 720p'de kasmadan izleyebiliyodum en azından. Hata şu: (İnternet Sorunları Gider'de çıkan şey.)
"Bilgisayarınız doğru yapılandırılmış görünüyor ancak aygıt veya kaynak (www.microsoft.com) yanıt vermiyor." hatası alıyorum.
Bu hatayı nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sistemim Windows 10. Ayrıca daha önce gördüm bu konuyu bu sitede. Fakat bana konuda denenlerin hiç yararı olmadı. 3 buçuktan önce yazılanları okuyamam veya göremem.
Hayır sorun şu Bilgisayarınız doğru yapılandırılmış görünüyor ancak aygıt veya kaynak (www.microsoft.com) yanıt vermiyor. bu hatayı alıyorum. bu hata yüzünden girmem gereken sitelere giremiyorum. (Sitelerde sıkıntı yok, sıkıntının bu olduğunu biliyorum) ha bide bunun yüzünden sanırım, internetim yavaşladı. kota ile alakası yok.
Sorun kendiliğinden çözüldü. Saçma bir şekilde sorun kendi kendine çözüldü. Bu durumdan dolayı çözümü yazamam (çözümü ben de bilmiyorm) aynı hatayı alan arkadaşlar, birkaç gün beklesin. düzelir. düzelmezse internet servis sağlayıcılarına başvursunlar. konu kilit olabilri.